"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Έρχεται περικοπή του 14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα !


http://www.spraguephoto.com/stock/images/Nicaragua/ni04-10%20Nicaragua%20Woman%20working%20at%20clothing%20factory%20Managua.jpg
Με μανδύα την παραγωγικότητα και κατ' εντολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα θα προχωρήσουν στην περικοπή του 14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα.
Καταλυτική ημερομηνία για την εφαρμογή του μέτρου, που ήδη αποφασίστηκε για τον δημόσιο τομέα, θεωρείται το ερχόμενο φθινόπωρο, καθώς η Κομισιόν θα συνδέσει τις αμοιβές με την παραγωγικότητα το αργότερο τον Ιούνιο.
Όπως αναφέρουν ΤΑ ΝΕΑ, οι άνθρωποι της Κομισιόν του ΔΝΤ και της ΕΚΤ όταν βρέθηκαν στην Αθήνα έθεσαν ευθέως στην κυβέρνηση το θέμα του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.
Τότε η Αθήνα αρνήθηκε να το συζητήσει και στάθηκε μόνο στη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος, άρα στις περικοπές στο δημόσιο.
Όμως τα θέμα δεν τελειώνει εκεί, καθώς στις 15 Μαΐου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα υποβάλει στο Συμβούλιο την έκθεσή της για το κατά πόσο τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης είναι αποτελεσματικά.
Η έκθεση θα συνοδεύεται από χωριστή «αναφορά» για την ανταγωνιστικότητα και τις διαρθρωτικές αλλαγές. Το πιθανότερο είναι να σημειώνεται πως με την ύφεση θα επιδεινωθεί περαιτέρω η ανταγωνιστική θέση της ελληνικής οικονομίας.
Έτσι, στη δεύτερη τριμηνιαία έκθεσή της, τον Σεπτέμβριο, η Κομισιόν θα απαιτήσει από την Αθήνα τη σύνδεση των μισθών με την παραγωγικότητα 0δηλαδή μαχαίρι στους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα.
Επειδή, όμως, η μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα είναι πολύπλοκη διαδικασία, καθώς υπάρχουν κλαδικές συμβάσεις, η Αθήνα θα επιλέξει να προσαρμοστεί με τη μέθοδο της οριζόντιας περικοπής του ενός εκ των 14 μισθών -κάτι που μπορεί να γίνει με μία απλή νομοθετική ρύθμιση. 

zougla.gr
Related Posts with Thumbnails