"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010

Ζητούν θυσίες από το λαό και διορίζουν συμβούλους με αμοιβές 180.000 ευρώ !!!

Η κυβέρνηση κάνει λόγο για αυστηρή οικονομία και περιστολές για να ζητήσει απο τους Έλληνες φορολογούμενους νέες θυσίες με σκληρά και άδικα μέτρα.Την ίδια στιγμή όμως προκαλεί διορίζοντας νέους αναπληρωτές διευθύνοντες σύμβουλους στη ΔΕΗ με μισθούς 180.000 ευρώ έκαστος.

Δείτε τα στοιχεία ντοκουμέντα.....
[e1.jpg][e3.jpg][e2.jpg]

Σύμφωνα με ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ , Κυριάκου Βελόπουλου όπως προκύπτει από τα επίσημα έγγραφα οι τρεις νεοδιορισθέντες διευθύνοντες σύμβουλοι, προσλήφθηκαν με ετήσια αμοιβή 180.000 ευρώ έκαστος !!!

tiresias-press.blogspot.com
Related Posts with Thumbnails