"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010

Έκπτωση 20% για ανέργους και πολυτέκνους

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΣΕΒΕΕ-ΕΣΕΕ
Εκπτωση 20% θα έχουν στα καταστήματα όσοι επιδεικνύουν κάρτα ανεργίας και κάρτα πολυτέκνων, όπως ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.
Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή, ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε ότι στο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνονται τα σούπερ μάρκετ, καθώς και τα μέσα συγκοινωνιών (δημόσια και ιδιωτικά).
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β.Κορκίδης, θα αναρτηθούν σχετικά διαφημιστικά πρόστερς στα καταστήματα, ενώ ο υπουργός σημείωσε ότι το θετικό στοιχείο του προγράμματος είναι η ευελιξία του και ο ταχύτατος χρόνος εφαρμογής του.
Σχετικά με τη μη συμμετοχή των συγκοινωνιών στο πρόγραμμα, ο υπουργός ανέφερε ότι κάλεσε τους εκπροσώπους ιδιωτικών και δημόσιων εκπροσώπων τους στο διάλογο, αυτοί προσήλθαν, αλλά δεν συμμετείχαν τελικά στο πρόγραμμα.
Related Posts with Thumbnails