"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Συγχαρητήρια ! κερδίσατε 2.000.000 δολαρία ! (Η ΑΠΑΤΗ)

Στην εξάρθρωση κυκλώματος που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες μέσω Διαδικτύου προχώρησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών για απάτη κατά συναυτουργία, ενώ προχώρησε σε μία σύλληψη. Συγκεκριμένα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος  προσήλθε ένας ημεδαπός... και κατήγγειλε ότι ενημερώθηκε ηλεκτρονικά, με γραπτό κείμενο ότι κέρδισε σε διεθνή λοταρία το χρηματικό ποσό των 2.000.000 δολαρίων, τα οποία για να εκταμιευθούν και να του αποσταλεί η
επιταγή αρχικά έπρεπε να πληρώσει διάφορα διαδικαστικά έξοδα και να αποστείλει 400 ευρώ σε άτομο που βρισκόταν στην αλλοδαπή.
Μετά από ψηφιακή ανάλυση των δεδομένων, εντοπίσθηκε ομάδα ατόμων που μοναδικό σκοπό είχε να αποσπά με απατηλό τρόπο (Κέρδη σε διεθνή ΛΟΤΤΑΡΙΑ) διάφορα χρηματικά ποσά από ανυποψίαστα άτομα, τα οποία ήλπιζαν σε είσπραξη υψηλών κερδών που δήθεν είχαν επιτύχει σε διαγωνισμούς.
Κατά την ψηφιακή διερεύνηση της υπόθεσης μέλος της παραπάνω ομάδας απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα (email) το οποίο φέρονταν να έχει αποσταλεί από την Εφορία του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με το οποίο υποχρεούταν να καταθέσει o ημεδαπός το χρηματικό ποσό των 3.500 Δολαρίων Η.Π.Α ως φόρο, μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς χρημάτων, ώστε να εκταμιευθεί το ποσό των 2.000.000 Δολαρίων Η.Π.Α. το οποίο είχε κερδίσει.
Στην συνέχεια μέλος της ομάδος, το οποίο βρισκόταν συμπτωματικά στην χώρα μας, προθυμοποιήθηκε να παραδώσει την επιταγή των 2.000.000 δολαρίων αφού πρώτα παραλάμβανε τα έξοδα φορολογίας του παραπάνω ποσού.
Σε συντονισμένη επιχείρηση που οργανώθηκε, σε περιοχή των Αθηνών εντοπίσθηκε ένας εκ των δραστών ο οποίος και συνελήφθη, ενώ παράλληλα αναζητούνται οι συνεργάτες του στην αλλοδαπή μέσω της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας (ΙΝΤΕΡΠΟΛ).
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, η ανωτέρω περιγραφόμενη μέθοδος αποτελεί παγκόσμιο είδος απάτης με μεγάλο αριθμό θυμάτων και στην χώρα μας. Ερευνάται από τη Κύρια Ανάκριση μέσω των τραπεζικών λογαριασμών αλλά και την ΙΝΤΕΡΠΟΛ εάν το παραπάνω κύκλωμα είχε και άλλα θύματα.
Ο συλληφθείς μαζί με τη βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, όπου τον παρέπεμψε σε κύρια ανάκριση.
onlinepress.gr
Related Posts with Thumbnails