"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Πανοραμικό πλάνο του Παρισιού σε 26 gigapixels! ΔΕΙΤΕ ΤΟ !

Ταξιδέψτε σε κάθε γωνιά της γνωστής γαλλικής πόλης μέσα από το φακό φωτογράφων που κατέγραψαν και την παραμικρή γωνία της πόλης του φωτός σε ένα πλάνο 26 gigapixels! Συγκεκριμένα, στο http://www.paris-26-gigapixels.com/index-en.html μπορείτε να δείτε ένα πανοραμικό πλάνο 26 gigapixels, όπου προσφέρεται η δυνατότητα zoom και μπορεί να σας αποκαλύψει πολλά σημεία που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.
Το εν λόγω πανοραμικό πλάνο (354.159x75.570 pixels) έχει δημιουργηθεί από
2.346 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και ο χρήστης μπορεί να κάνει και μία γρήγορη βόλτα από τα 20 πιο εντυπωσιακά μνημεία της πόλης. Το project δημιουργήθηκε από τους Martin Loyer, Arnaud Frich και Kolor και είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά και τα Γαλλικά, ενώ προσφέρεται και σε HD προβολή.
Related Posts with Thumbnails