"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

27 ώρες σεξ για φιλανθρωπικό σκοπό !


Προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, μια ιερόδουλη στη Χιλή, η Μαρία-Καρολίνα, έβγαλε στο σφυρί 27 ώρες σεξ. Συγκεκριμένα η πόρνη αυτή, η οποία μετά την πράξη της έγινε και διάσημη, παρόλο που η Χιλή είναι συντηρητική και καθολική, αποφάσισε να προσφέρει το κορμί της και τα χρήματα που θα έπαιρνε να το δώσει για να συνεισφέρει στον τηλεμαραθώνιο για τα φτωχά και ανάπηρα παιδιά. Όπως δήλωσε η ίδια: “Έχω συγκεντρώσει ήδη 4.000 δολάρια από τη δημοπρασία. Ένας από τους πελάτες μου με προπλήρωσε. Του φάνηκε ότι έκανε μια καλή πράξη ενώ ο διοργανωτής του τηλεμαραθωνίου είπε σχετικά με αυτήν την παράξενη πράξη: “Αν και δεν θα ήθελα να «ενθαρρύνω ανήθικες δραστηριότητες», θα δεχθώ τα χρήματα”. Ο τηλεμαραθώνιος ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει 48 ώρες.
vraseryzi.com
Related Posts with Thumbnails