"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

Πάνω από 3000 δαχτυλικά αποτυπώματα δεινοσαύρων, όμοια μεταξύ τους, ανακάλυψαν ερευνητές

Περισσότερα από 3000 δαχτυλικά αποτυπώματα δεινοσαύρων, όμοια μεταξύ τους, ανακάλυψαν ερευνητές μετά από τρίμηνης διάρκειας ανασκαφή στην ανατολική επαρχία Shandong της Κίνας (κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση). Σύμφωνα με την αναφορά, ενδεχομένως πρόκειται για ένα μεταναστευτικό κύμα των ζώων που
τράπηκαν σε άτακτη φυγή!

  Τα ευρήματα που αποκωδικοποιούν το γρίφο της ύπαρξης τους , χρονολογούνται περίπου περισσότερο από 100 εκατ. χρόνια και έχουν βρεθεί σε 30 περιοχές στην Zhunheng . Το μήκος των αποτυπωμάτων κυμαίνεται από 4 έως 32 ίντσες και ανήκουν σε έξι τουλάχιστον διαφορετικούς τύπους του αινιγματικού είδους: τυραννόσαυρους , βροντόσαυρους , τραχόδοντες , καμπρόσαυρους κλπ.

  Η ευρύτερη περιοχή χαρακτηρίζεται η μεγαλύτερη πηγή στο κόσμο απολιθωμένων δεινοσαύρων. Από το 1964 σημειωθήκαν δυο σπουδαίες ανασκαφές στο σημείο αυτό και οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως το μεγάλο δείγμα που ήρθε στην επιφάνεια θα μπορούσε να αποτελεί μια σαφή ένδειξη για την ύπαρξή τους.

  Ο Wang Haijun, ανώτερος μηχανικός Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών, επιβεβαιώνει: "Όντως τα δείγματα θεωρούμε ότι είναι ακράδαντες αποδείξεις. Ο χώρος αυτός μας έδωσε στοιχεία για το πως περίπου ήταν ,που πήγαιναν κλπ. Δεν γνωρίζουμε φυσικά πολλές λεπτομέρειες, αλλά τουλάχιστον είμαστε στη φάση όπου προσπαθούμε να αντλήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία μέσω των αποτυπωμάτων αυτών"

  Καθώς τα μυστήρια του αρχαίου κόσμου αναδύονται στην επιφάνεια υπάρχει η τάση να δημιουργούνται ολοένα και περισσότερα ερωτήματα και να διατυπώνονται σκέψεις σχετικά με τα πλάσματα και το μύθο που έχει πλαστεί γύρω από αυτά.
Related Posts with Thumbnails