"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

Ξήλωσαν ΑΤΜ με 4.580 ευρώ σε χωριό της Λάρισας

Άγνωστοι μέχρι στιγμης δράστες,ξήλωσαν» το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ) της Εθνικής Τράπεζας εντός του Δημαρχείου Αρμενίου, χρησιμοποιώντας φορτηγάκι που είχαν κλέψει νωρίτερα από εταιρεία γεωργικών μηχανημάτων. Οι δράστες έδεσαν με συρματόσχοινο το ΑΤΜ και το έσυραν με το φορτηγό, ξηλώνοντάς το από τη βάση του. Αφού μετέβησαν σε αγροτικό δρόμο, μακριά από τα «περίεργα βλέμματα» εγκατέλειψαν το κλεμμένο φορτηγό και διέφυγαν. Το ΑΤΜ περιείχε συνολικά 4.580 ευρώ.
Οι δράστες αναζητούνται αποό την αστυνομία.
Related Posts with Thumbnails