"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Κυριακή, 14 Μαρτίου 2010

Έρχονται απολύσεις στο Δημόσιο

http://www.skai.gr/files/temp/2F186B40F154DA973EA8F4BC8EDD48D6.jpgΜέτρα – σοκ για τα ελληνικά χρονικά απαιτούν οι Βρυξέλλες, σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου. Δεύτερο μέρος της δημοσιονομικής προσαρμογής, μετά τη μείωση του ελλείμματος, θα είναι η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας, με δραστικές αλλαγές στο δημόσιο...
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, 20σελιδο κείμενο που παραδόθηκε από τους ελεγκτές πριν από την έλευση Ρεν στην Αθήνα και τηρείται μέχρι τώρα κατά γράμμα, απαιτεί μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι στη χώρα φτάνουν τους 480.000 – υπολογίζονται σχεδόν στο ένα εκατομμύριο μαζί με τους συμβασιούχους.

Η κατάργηση των υπηρεσιακών συμβουλίων, θα σημάνει και την απελευθέρωση απολύσεων στο δημόσιο τομέα και για τους μόνιμους δημόσιους υπαλλήλους. Στόχος είναι η μείωση του προσωπικού, που θα σημάνει σημαντική μείωση των κρατικών δαπανών και των ασφαλιστικών εισφορών.

Υπολογίζεται ότι μόνο στους οργανισμούς που βρίσκονται υπό συγχώνευση μέχρι στιγμής εργάζονται 30.000 άτομα, αριθμός που λογικά θα είναι μόνο η αρχή.

Μαχαίρι θα μπει και στο καθεστώς των συμβασιούχων καθώς οι Βρυξέλες ζητούν σταδιακή κατάργηση του θεσμού και και ανάθεση εργασιών που καλύπτουν στον ιδιωτικό τομέα.

Οι αλλαγές – υπό τον τίτλο “άρση της μονιμότητας στον δημόσιο τομέα” - αναμένεται να ξεκινήσουν να υλοποιούνται από τα μέσα του 10, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.
Related Posts with Thumbnails