"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Διατροφικό σκάνδαλο με λιαστή ντομάτα από την Τουρκία...

ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΜΕ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Α’
 Διαστάσεις και στη χώρα μας παίρνει η υπόθεση «άρρωστης» λιαστής ντομάτας, την οποία τουρκική εταιρία εξήγαγε σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Την περασμένη εβδομάδα κατασχέθηκαν στη Γαλλία ποσότητες ντομάτας μολυσμένες από τον ιό της ηπατίτιδας Α’ και αμέσως σήμανε συναγερμός σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, καθώς η συγκεκριμένη εταιρία είναι εξαγωγέας και τροφοδοτεί και άλλες αγορές της Ε.Ε. Χθες Λαρισαίος μεταποιητής ειδοποίησε τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας (τμήμα Φυτοπροστασίας της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης),καθώς στο Τελωνείο βρισκόταν προς εκτελωνισμό ποσότητα 1 τόνου λιαστής ντομάτας από τη συγκεκριμένη εταιρία. Κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός της Ν.Α. και όπως ανέφερε στην «ΕτΔ», ο αρμόδιος αντινομάρχης κ. Κων. Σπανούλης, αν και η ποσότητα δεν προέρχεται από την ίδια μολυσμένη παρτίδα,ελήφθη δείγμα το οποίο απεστάλη στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας για τον απαραίτητο έλεγχο. Εννοείται ότι σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έχει μολυνθεί από τον ιό, ή παρουσιάζει συγκέντρωση υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων, θα κατασχεθεί.
Related Posts with Thumbnails