"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010

Διπλές ασφαλιστικές εισφορές για όσους ασκούν δύο επαγγέλματα εξετάζει η κυβέρνηση


Την αλλαγή του καθεστώτος για τους ετεροαπασχολούμενους φέρεται να εξετάζει το υπουργείο Εργασίας, σχεδιάζοντας την υιοθέτηση μέτρου για καταβολή εισφορών και στο αντίστοιχο ταμείο ασφάλισης για το δεύτερο επάγγελμα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, η κυβέρνηση θα υποχρεώσει όλες τις κατηγορίες των εργαζομένων να ασφαλίζονται εκτός από τον κύριο φορέα τους και στο αντίστοιχο κλαδικό ταμείο της δεύτερης απασχόλησής τους.
Πρόταση του υπουργείου, σύμφωνα με δηλώσεις του Α.Λοβέρδου που επικαλείται το δημοσίευμα, είναι το μέτρο να ισχύσει για τους υπαλλήλους τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα ασφαλισμένους μετά το 1992.
Το μέτρο αναμένεται ότι θα αφορά αρκετές χιλιάδες επαγγελματίες που μέχρι σήμερα απαλλάσσονται από την υποχρέωση για διπλή ασφάλιση.
in,gr
Related Posts with Thumbnails