"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

Τετράποδο κοτόπουλο στην Κομοτηνή !

Ένα κοτόπουλο έχει κλέψει την παράσταση τις τελευταίες μέρες στην Κομοτηνή, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον των κατοίκων, μικρών και μεγάλων. Σίγουρα δεν πρόκειται για το ομορφότερο πτηνό, είναι όμως το πιο περίεργο που έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής στην Ελλάδα, αφού είναι το μόνο με τέσσερα πόδια.
Το νεαρό πουλερικό γεννήθηκε σε ένα αγρόκτημα στα Σύμβολα Ροδόπης και ο ιδιοκτήτης
αντιλήφθηκε την αστάθεια που παρουσίαζε στο βήμα του. Το παρατήρησε έτσι πολλές φορές και όταν το εξέτασε από κοντά έμεινε έκπληκτος αντικρίζοντας κάτω από τα κανονικά πόδια του, άλλα δύο, που ήταν επίσης ολοκληρωμένα, με δάκτυλα, νύχια, αλλά και φτέρωμα. Ακόμα πιο περίεργο και ανεξήγητο είναι ωστόσο το γεγονός ότι η πουλάδα έχει τα γεννητικά του όργανα στο πλάι. Ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να εξηγήσει σε τι οφείλεται η τερατογέννεση, αφού η διατροφή του πουλιού είναι κανονική, όπως και η διαβίωσή του, πέρα από μια μικρή αστάθεια στο περπάτημα. Το χάρισε ωστόσο σε έναν φίλο του, συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος το μετέφερε στο μαγαζί της κόρης του στην Κομοτηνή, όπου το τετράποδο κοτόπουλο έγινε πραγματική σταρ, αφού καθημερινά δεκάδες είναι εκείνοι που το επισκέπτονται και το θαυμάζουν καθημερινά.
Star.gr
Related Posts with Thumbnails