"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

Καλοστημένη απάτη από προϊσταμένους του ΥΠΕΧΩΔΕ…


Μία απίστευτη απάτη ανώτατων κρατικών λειτουργών του ΥΠΕΧΩΔΕ έφεραν στο φως οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης.
Δέκα υπάλληλοι, ανάμεσά τους διευθυντές και προϊστάμενοι τμημάτων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων- είχαν... στήσει φάμπρικα και έπαιρναν αμοιβές για εκτός έδρας υπηρεσίες, εμφανίζοντας εαυτούς ότι δήθεν έκαναν αυτοψίες σε δημόσια έργα στην Πελοπόννησο, στη Μακεδονία και αλλού.
Ως "συνεργό" είχαν έναν υπάλληλο συντήρησης αυτοκινητοδρόμων του υπουργείου Περιβάλλοντος, ο οποίος πήγαινε ανά μήνα στα διόδια της Ελευσίνας, της Κορίνθου, της Πάτρας, της Τρίπολης και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και μάζευε από το οδόστρωμα τις αποδείξεις των διοδίων που είχαν πετάξει οι οδηγοί των διερχόμενων οχημάτων.
Τις αποδείξεις αυτές τις πουλούσε στο αντίτιμο των διοδίων στους ενδιαφερόμενους διευθυντές και προϊσταμένους του υπουργείου Περιβάλλοντος, οι οποίοι με βάση τον κανονισμό, δικαιολογούσαν τις εκτός έδρας μαϊμού-μετακινήσεις τους, φροντίζοντας μάλιστα μετά από συνεννόηση με επαρχιακά ξενοδοχεία να παίρνουν και αποδείξεις διαμονής, πληρώνοντας μόνον τον ΦΠΑ.
Με αυτά τα στοιχεία, οι ανώτατοι κρατικοί λειτουργοί εισέπρατταν 800 ευρώ για εκτός έδρας εργασίας και διαμονή, βάζοντας "φέσια" στον προϋπολογισμό του υπουργείου Περιβάλλοντος.
Ο υπάλληλος που μάζευε τις αποδείξεις των διοδίων συνελήφθη από την τροχαία της Ελευσίνας... επί το έργον.
Σε βάρος των μελών του "κυκλώματος" ασκήθηκε πειθαρχικός έλεγχος, ενώ παραπέμπονται και στον εισαγγελέα εφετών.
Related Posts with Thumbnails