"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010

Ελεγκτές στις δημόσιες υπηρεσίες αύριο για τις άδειες από...τη σημαία


Με κυρώσεις προειδοποιεί το υπουργείο Εσωτερικών τους δημοσίους υπαλλήλους που σχεδιάζουν να απολαύσουν ένα… «μακρύ Σαββατοκύριακο» εκμεταλλευόμενοι την σημερινή αργία.Σε δηλώσεις του ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης επισήμανε ότι οι ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης θα ελέγξουν αύριο όλες ανεξαιρέτως τις υπηρεσίες αφενός για «κοπάνες» κι αφετέρου για το αν θα λειτουργήσουν κανονικά. Όσοι τελικά αψηφήσουν την εγκύκλιο του υπουργού, θα υποστούν πειθαρχικές αλλά και οικονομικές κυρώσεις.
Την ίδια ώρα η υπουργός Παιδείας κ. Αννα Διαμαντοπούλου υπενθυμίζει ότι αύριο τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά σε όλη τη χώρα, θα ληφθούν κανονικά απουσίες και ελεγκτές θα ερευνήσουν αν οι εκπαιδευτικοί προσέλθουν όντως στην εργασία τους.
Related Posts with Thumbnails