"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010

Ανοίγουν από βδομάδα τα Τέμπη !

Πρόωρη «Ανάσταση» για χιλιάδες οδηγούς και εποχούμενους, οι οποίοι εδώ και 4 μήνες τραβούσαν τον δικό τους Γολγοθά, λόγω της βραχόπτωσης στα Τέμπη. Τα πάθη τους τελειώνουν -έστω και προσωρινά- τη Μεγάλη Τετάρτη ή τη Μεγάλη Πέμπτη, καθώς όπως όλα δείχνουν ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία,για τις γιορτές του Πάσχα, για να ξανακλείσει μετά προκειμένου να ολοκληρωθούν τα
έργα αποκατάστασης.
Το «πράσινο φως», το οποίο στην ουσία συνιστά και εντολή προς την κατασκευάστρια εταιρία, για να ανοίξουν τα Τέμπη, έδωσε χθες το απόγευμα ο υπ. Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας. Με μια ολιγόλογη ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 6.30 μ.μ., ο κ. Ρέππας, διαβεβαιώνει για το επίπεδο οδικής ασφάλειας στην κοιλάδα των Τεμπών, θεωρώντας το άνοιγμα του αυτοκινητόδρομου «πράξη ευθύνης».
Αύριο Δευτέρα αναμένεται η ανακοίνωση της εταιρίας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», η οποία,σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες θα κατατείνει στο ίδιο αποτέλεσμα: το άνοιγμα δηλαδή της οδού, ενώ θα ακολουθήσει η τυπική απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, με την οποία θα δίδεται ξανά σε χρήση ο αυτοκινητόδρομος (σ.σ: η ισχύουσα με την οποία απαγορεύεται η κυκλοφορία εκπνέει στις 31 Μαρτίου).
Το πιθανότερο είναι λοιπόν η εθνική οδός να ανοίξει ξανά την ερχόμενη Μ. Τετάρτη ή την Μ. Πέμπτη.
Η δήλωση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα έχει ως εξής: «Είναι γνωστό ότι όσα προβλέπονται στη σχετική μελέτη έχουν εφαρμοστεί ώστε ο δρόμος στα Τέμπη να διαθέτει επίπεδο οδικής ασφάλειας σαφώς ανώτερο από αυτό που διέθετε όλα τα προηγούμενα χρόνια που ήταν στην κυκλοφορία και ανώτερο των απαιτούμενων από τις ελβετικές αρχές προδιαγραφών για την οδική ασφάλεια.
Κατόπιν τούτου πιστεύω ότι είναι πράξη ευθύνης η δίοδος των Τεμπών να δοθεί στην κυκλοφορία».
Related Posts with Thumbnails