"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010

Πρόγραμμα επιδότησης άνεργων γυναικών


ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 24.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Νέο πρόγραμμα επιδότησης 4.000 άνεργων γυναικών υπεγράφη προχθες από τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο και η υλοποίηση του θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.
Οι γυναίκες θα επιδοτούνται με 24.000 ευρώ για τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης, με μόνη προϋπόθεση την
κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά και η εφαρμογή του προγράμματος επιδότησης των ασφαλιστικών εισφορών από τον ΟΑΕΔ για την πρόσληψη 65.000 ανέργων.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΩΝ
Στο μεταξύ ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε ότι την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα, θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού,www.oaed.gr, τα στατιστικά στοιχεία των εγγεγραμμένων στα μητρώα του Οργανισμού κατά τον προηγούμενο μήνα, για το σύνολο και τις δεκατρείς διοικητικές περιφέρειες της χώρας, με την εξής μορφή:

- Επιδοτούμενοι άνεργοι που πληρώθηκαν από τον ΟΑΕΔ κατά το μήνα αναφοράς (κοινοί και εποχικοί).
- Εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ με ενεργό δελτίο ανεργίας, για συνεχόμενο διάστημα μέχρι 12 μήνες (μη μακροχρόνιοι),κατανεμημένοι στις κατηγορίες αναζητούντες και μη αναζητούντες εργασία.
- Εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ με ενεργό δελτίο ανεργίας, για συνεχόμενο διάστημα ίσο ή μεγαλύτερο των 12 μηνών (μακροχρόνιοι), κατανεμημένοι στις κατηγορίες αναζητούντες και μη αναζητούντες εργασία. Τους επόμενους μήνες τα στατιστικά στοιχεία θα εμπλουτιστούν και με άλλες πληροφορίες, όπως φύλο, ηλικία, εκπαιδευτικό επίπεδο, υπηκοότητα κ.λπ. για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Τα στατιστικά στοιχεία για τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, είναι ήδη αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ
Related Posts with Thumbnails