"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

"Βλέπουν τους μετανάστες ως ψήφους"


«Η κυβέρνηση έχει κάνει την αγορά να ασφυκτιά»

« Με την ψήφιση του πρόσφατου νόμου για την ιθαγένεια των μεταναστών, η κυβέρνηση μετέτρεψε μία ευκαιρία για τον εκσυγχρονισμό της μεταναστευτικής μας πολιτικής σε προσπάθεια εξασφάλισης εκλογικού πλεονεκτήματος», δήλωσε χθες ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, Θανάσης Νάκος, ο οποίος, μίλησε σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας για το μεταναστευτικό ζήτημα της Ελλάδας.

Απευθυνόμενος σε πυκνό ακροατήριο, και μετά την παρουσίασή του από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Βασίλη Μπατζηλιώτη, ο βουλευτής Μαγνησίας, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι:
«Μετά την ψήφιση του νόμου αποκτούν δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι χιλιάδες μετανάστες, οι οποίοι εφόσον κατέχουν συγκεκριμένες άδειες διαμονής μπορούν άμεσα να εγγραφούν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των δήμων και να ψηφίσουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Παράλληλα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αλλά και στις βουλευτικές εκλογές οποτεδήποτε κι εάν αυτές γίνουν θα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν και όλοι όσοι από τους 600.000 νόμιμους μετανάστες που περίπου ζουν σήμερα στη χώρα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια, και κατέληξε λέγοντας ότι σκοπός της κυβέρνησης είναι να αποκτήσει άμεσο εκλογικό πλεονέκτημα γι’ αυτό και προώθησε προς ψήφιση αυτό το νομοσχέδιο, πριν από το φορολογικό, πριν από τον αναπτυξιακό νόμο, πριν από το ΕΣΠΑ».
Επιπλέον ο βουλευτής Μαγνησίας τόνισε ότι «με τον πρόσφατο νόμο παρέχεται το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε μία σειρά από αλλοδαπούς, οι οποίοι μπορεί μεν να είναι κάτοχοι άδειας διαμονής πενταετούς διάρκειας ή και μεγαλύτερης αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν διασφαλίζει ότι έχουν αποκτήσει μακροχρόνιο και συνεκτικό δεσμό με την Ελλάδα».
Αναφερόμενος δε, στην πολιτική που άσκησε ως Κυβέρνηση η ΝΔ για το θέμα σχολίασε «Στοχεύσαμε σε μια πολιτική που διεκδικεί την ενσωμάτωση όσων μεταναστών είναι δυνατόν να ενταχθούν με όρους ισότητας και αξιοπρέπειας και στην απόδοση της ιθαγένειας σε αυτούς που με τον βίο τους στην Ελλάδα αποδεικνύουν ότι θέλουν να καταστήσουν τη χώρα μας το κέντρο των βιοτικών και οικογενειακών τους αναγκών».
Καταλήγοντας ο βουλευτής της ΝΔ και αναφερόμενος στην ουσία της μεταναστευτικής νομοθεσίας,τόνισε ότι θα πρέπει να είναι ένα εργαλείο αλληλεγγύης ανάμεσα στους λαούς και τους πολιτισμούς και ταυτόχρονα αναπτυξιακής πολιτικής και για τις χώρες καταγωγής των μεταναστών αλλά και για αυτές που είναι χώρες υποδοχής.
Related Posts with Thumbnails