"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Προσφορές μαϊμού !!

Η ακρίβεια συνεχίζεται κανονικά και χωρίς κανένα έλεγχο. Η παραπλάνηση του καταναλωτή από τις εταιρίες και τα S. M. μας τσακίζει το ήδη τρύπιο πορτοφόλι. Το παράδειγμά μου ο γνωστός τοματοχυμός ΚΥΚΝΟΣ. Πριν από 3 μήνες η τιμή του ήταν 0,64. Τώρα πωλείται στο ίδιο S.M. με τιμή 0.,70 και αυτοκόλλητο έκπτωσης 0,10. Δηλαδή για όσους δεν το καταλαβαίνουν η πραγματική τιμή πώλησης είναι 0.80, αύξηση περίπου στο 25% μόλις αφαιρεθεί το αυτοκόλλητο της και καλά έκπτωσης. Το ίδιο κόλπο γίνεται συνέχεια και μετά νομίζεις πως είναι ευκαιρία.
Related Posts with Thumbnails