"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

«Κρυφτούλι» με το άνοιγμα Τεμπών


Από αύριο σε αύριο μετατίθεται συνεχώς η ανακοίνωση περί του τι μέλει γενέσθαι για το άνοιγμα της κοιλάδας των Τεμπών, πριν τις γιορτές του Πάσχα.
Δυστυχώς για τους επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής των Τεμπών, οι χθεσινές φήμες ότι «από ώρα σε ώρα θα ανακοινώνονταν από το Υπουργείο Υποδομών το προσωρινό άνοιγμα της κοιλάδας για να εξυπηρετηθούν οι εκδρομείς και να σωθούν ταυτόχρονα όσοι περιμένουν –έστω και την ύστατη στιγμή- τουριστική ανάκαμψη» δεν επιβεβαιώθηκαν, αφού το Υπουργείο «πέταξε το μπαλάκι» στην εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» και αυτή με τη σειρά της μεταθέτει για μεθαύριο τα σπουδαία.
Το πινγκ πονγκ μεταξύ Υπουργείου Υποδομών και εταιρίας προκάλεσε την έντονη αντίδραση των δημάρχων, ξενοδόχων και ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς το αίτημά τους για άμεσες παρεμβάσεις έπεσε στο «κενό».
«Το θέμα ήταν οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα της κοιλάδας των Τεμπών να γίνονταν το αργότερο μέχρι τις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας και όχι μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, αφού πλέον όλοι έχουν προγραμματίσει το τόπο των διακοπών τους.
Έτσι είναι ανώφελο οποιαδήποτε ανακοίνωση γίνει από Δευτέρα, πόσο μάλιστα όταν έχει δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα για την περιοχή» δηλώνει απογοητευμένος ο δήμαρχος Ευρυμενών κ. Δημήτρης Τσιτσές.

Ο κ. Μαγκριώτης
Σχετικά με τις προσδοκίες που αναπτύχθηκαν χθες στους Δήμους Ευρυμενών, Κάτω και Ανατολικού Ολύμπου, αυτές καλλιεργήθηκαν από κύκλους του υφυπουργού Υποδομών κ. Μαγκριώτη, ο οποίος την ώρα που συσκέπτονταν υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου με την Εγνατία Α.Ε. την Αθήνα,ο ίδιος δήλωνε από τις Σέρρες: «Έχουμε ως στόχο τα Τέμπη να ανοίξουν πριν από το Πάσχα, σε αυτόν το στόχο παραμένουμε. Πιστεύουμε πως οι εργασίες,που έχουν γίνει και από την αξιολόγηση και εκτίμηση όλων των πλευρών, μπορούν με τις ανάλογες διαρρυθμίσεις, να επιτρέψουν την ασφαλή διέλευση.
Σήμερα, τα Τέμπη είναι πολύ πιο ασφαλή από ό,τι πριν τη βραχόπτωση. Η διαβούλευση είναι σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα και με τους ειδικούς Έλληνες και ξένους επιστήμονες και την Εγνατία ΑΕ, που από την πλευρά της πολιτείας,εποπτεύει το έργο, εκτιμούμε ότι τις επόμενες ώρες ίσως είναι δυνατόν να υπάρξουν και οι τελικές ανακοινώσεις», επισήμανε ο υφυπουργός.

Η «Αιγαίου»
Τις αποφάσεις της σύσκεψης στο Υποδομών ανέμεναν μέχρι αργά χθες το απόγευμα, τα στελέχη της εταιρίας «Αιγαίου», προκειμένου να εκδώσουν ανακοίνωση για το προσωρινό άνοιγμα της κοιλάδας στα Τέμπη. Μπορεί οι δύο πλευρές να συμφωνούν ότι ο δρόμος πρέπει να ανοίξει πριν το Πάσχα προκειμένου να ανακουφιστεί η δοκιμαζόμενη τοπική οικονομία, η διαφωνία τους όμως για το ποιος θα αναλάβει την ευθύνη, σε περίπτωση ατυχήματος έφερε αυτήν την κωλυσιεργία.
Υπενθυμίζεται ότι Δημόσιο και κοινοπραξία βρίσκονται σε επιδιαιτησία σχετικά με το ποια πλευρά θα επωμιστεί το κόστος αποκατάστασης των Τεμπών. Εφόσον πάντως ο δρόμος ανοίξει τη Μεγάλη Τετάρτη ή Πέμπτη, ταυτόχρονα οι εργασίες των αλπινιστών θα διακοπούν
Related Posts with Thumbnails