"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

Κάποιος δεν μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του !


Αυτή η δεσποινίδα είναι η νικήτρια (;) των καλλιστείων για την ανάδειξη της Μις Ιουλιέτα (πιθανότατα νίκησε, δηλαδή, το πουλέν Κατερίνα Γκίκα). Και μπορεί να μην είναι η κλασική Ελληνική ομορφιά, που λέμε, αλλά έχει δυο ακαταμάχητα και ασυγκράτητα όπλα, που ξεχειλίζουν ακατάσχετα απ' το ασφυκτικό σουτιέν. Ο Γιώργος ο Κουτούλιας δεν είναι τυχαίος, έχει δικιά του ακαδημία μοντέλων και τα μάτια του έχουν δει πολλά. Κοίτα πώς αντιδρά.
Η τεράστια ισχύς των γιγάντιων βυζιών που ξεχειλίζουν έγινε αισθητή μέχρι τη μακρινή Χιλή, όπου η Γης άνοιξε στα δύο, ενώ σύμφωνα με τους επιστήμονες κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στην πασαρέλα των καλλιστείων ο άξονας της Γης μετατοπίστηκε κατά τρεις μοίρες.
yupi.gr
Related Posts with Thumbnails