"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010

Άρχισαν οι ελληνοποιήσεις κρεάτων εν όψη του Πάσχα ...


Λίγες ημέρες πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησαν τη δράση τους οι επιτήδειοι, που επιδίδονται σε ελληνοποιήσεις κρεάτων.
Αυτή τη φορά, προσπάθησαν να «βαφτίσουν» ελληνικά, 152 αρνιά από τη Βουλγαρία.
Η απάτη εντοπίστηκε, επειδή το ηλεκτρονικό υγειονομικό πιστοποιητικό παρουσίαζε ως παραλήπτη τα σφαγεία Σκύδρας. Ωστόσο, ο υπεύθυνος από την πλευρά του δήλωσε ότι δεν περίμενε στην εγκατάστασή του αιγοπρόβατα.
Μετά από συνεργασία των υπηρεσιών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του ΣΔΟΕ, το ύποπτο φορτίο, το οποίο για αρκετές ώρες παρέμενε άφαντο, εντοπίστηκε στα Γρεβενά.
Ο παραλήπτης θα ελεγχθεί από τις Υπηρεσίες του ΣΔΟΕ για παραβάσεις της νομοθεσίας, καθώς και από τις τοπικές κτηνιατρικές υπηρεσίες, προκειμένου να επιβληθούν οι σχετικές κυρώσεις για παραβάσεις της κτηνιατρικής νομοθεσίας και να ληφθούν τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.
zougla.gr
Related Posts with Thumbnails