"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010

Νοικιάζουν άνδρες συζύγους στην Μαλαισία !


Ξένες ιερόδουλες στη Μαλαισία πληρώνουν ντόποιους μέχρι 1.500 δολάρια (ΗΠΑ) το μήνα για να γίνουν συζυγοί τους έτσι ώστε να μπορέσουν να παραμείνουν στη χώρα και να συνεχίσουν να εργάζονται προσφέροντας τις ερωτικές τους υπηρεσίες.
Οπως αναφέρει σε χθεσινό της δημοσίευμα η εφημερίδα New Straits Times η νομοθεσία για τη μετανάστευση προβλέπει ότι γυναίκες ξένης υπηκοότητας μόλις παντρευτούν Μαλαίους, αποκτούν αυτόματα τρίμηνη διάρκεια παραμονής, η οποία μετετρέπεται στη συνέχεια σε ετήσια που ανανεώνεται αυτομάτως.
Ο διευθυντής της υπηρεσίας μετανάστευσης Αμντούλ Ραχμάν Οτμάν δήλωσε ότι οι ιερόδουλες βρίσκουν συζύγους για να μπορέσουν να πάρουν αμέσως άδειες παραμονής.
Και παρά το γεγονός ότι η πορνεία είναι παράνομη στη Μαλαισία, οι γυναίκες δεν μπορούν να διωχθούν με βάση το νόμο περί μεταναστών καθ’ όσον ο γάμος τους είναι νόμιμος, προσθέτει ο Οτμάν. Ωστόσο υπάρχει μια περίπτωση να διωχθούν με τη νομοθεσία περί βίζας.
Ο ίδιος αξιωματούχος πρόσθεσε ότι οι εργαζόμενες στην παροχή ερωτικών υπηρεσιών μπορεί να συγκεντρώνουν περισσότερα από 6.000 δολάρια το μήνα και από αυτά διαθέτουν τα 1.500 για να «μισθώσουν» σύζυγο. Ο συμβατικός αυτός γάμος δεν τους στοιχίζει ακριβά εάν συγκριθεί με τα ποσά που θα χάσουν εάν απελαθούν από τη χώρα και χάσουν την άδεια παραμονής.
Η εφημερίδα καταλήγει ότι στους τελευταίους ελέγχους που πραγματοποίησε η υπηρεσία μετανάστευσης μόλις ο ένας στους 25 γάμους ήταν γνήσιος. Λόγω του ότι η πορνεία είναι παράνομη στη Μαλαισία, πολλά spa, καραόκε μπαρ και άλλα κέντρα διασκεδασης λειτουργούν ως οίκοι ανοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες η βιομηχανία του έρωτα το 2008 κατέγραψε εισπράξεις 1 δισ. δολαρίων.
Related Posts with Thumbnails