"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ Ηλεκτρικό ρεύμα από... τα δέντρα

Ένα δέντρο διαφορετικό από τα άλλα,χωρίς ρίζες και φύλλωμα, πράσινο μεν αλλά κατασκευασμένο από σίδερο και αλουμίνιο.Είναι ένα από το νεότερα βήματα δημιουργίας κατασκευών φιλικών προς το περιβάλλον, όπως άλλωστε επιβάλλουν τα μηνύματα των καιρών και μαρτυρά τη στα-
θερά αυξανόμενη πράσινη συνείδηση που αποκτά ο κόσμος.
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ενεργειακό δέντρο, μια ανεμογεννήτρια, παραγωγής ρεύματος, ελληνικής έμπνευσης και κατασκευής, που σύμφωνα με τον εμπνευστή της
κ. Λεωνίδα Κόντο, «...είναι το πρώτο ενεργειακό δέντρο στον κόσμο και πανευρωπαϊκή ευρεσιτεχνία».
Το ελληνικό μυαλό έδειξε και πάλι δείγματα της εφευρετικότητάς του προσθέτοντας μια ακόμη πρόταση στην ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον εναλλακτικών μορφών ενέργειας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας παρέθεσαν, για τα χαρακτηριστικά αυτού του ενεργειακού δέντρου, αναφέρονται τα ακόλουθα: «Είναι μια ανεμογεννήτρια καθέτου άξονα «AIRTURBO» της εταιρίας Air-sunσε μορφή δένδρου, που κατέχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (Νο 2030100029).
Μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα της είναι: Λόγω του χαμηλού ύψους,μικρού σχετικά βάρους της και του ελάχιστου απαιτούμενου χώρου εγκατάστασής της, μπορεί να τοποθετηθεί παντού, ενώ είναι κατάλληλη και για αστικές περιοχές.
Αποθηκεύει περισσότερη κινητική ενέργεια στον σφόνδυλο της από οποιαδήποτε άλλη ανεμογεννήτρια.Έχει αεροδυναμική σχεδίαση και μικρότερη καταπόνηση σε ριπές ανέμων.
Προκύπτει πολύ χαμηλό κόστος ανά WATT παραγόμενης ενέργειας.Η παραγωγή ενέργειας αρχίζει από πολύ χαμηλούς ανέμους (2-3m/sec).
Η σχέση λειτουργίας και συντήρησής της κυμαίνεται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα.Μηδενικός θόρυβος σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας.Μπορούμε να ισχυριστούμε ότι η πραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια δεν είναι απλά από μια Ανανεώσιμη Πηγή Ενέργειας αλλά ότι είναι και πλήρως οικολογική. Γιατί λόγω της μορφής της δεν καταστρέφει την οπτική, αισθητική μορφολογία του οικείου περιβάλλοντος ακόμα και στην περίπτωση εγκατάστασης πολλών ανεμογεννητριών τύπου AIRturbo και φυσικά δεν έχει καμία επίπτωση στην πανίδα της περιοχής (θανάτωση πτηνών κ.τ.λ.)».
Μπορεί να λειτουργήσει με 2 μποφόρ άνεμο και συγκεκριμένα όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, όταν ο άνεμος γίνεται αισθητός στο πρόσωπο. Ενδείκνυται για το αστικό περιβάλλον και η παραγωγή
του, ανάλογα με την κατασκευή και τον όγκο του, μπορεί να είναι 500 βατ, 1, 2 ή και 10 κιλοβάτ.
Related Posts with Thumbnails