"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

Αναστάτωση από την εμφάνιση της Παναγίας σε κομμάτι πέτρας ...

Τη μικρή κοινωνία του χωριού Καταμάχης στον Δήμο Σελλών Ηπείρου έχει αναστατώσει η εμφάνιση μιας γυναικείας μορφής πάνω σε μια πέτρα στο εκκλησάκι της Παναγίας!
Η μορφή που σχηματίζεται, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύει η εφημερίδα της Ηπείρου «Ελευθερία», μοιάζει με γυναίκα που φορά μαντίλι ή έχει μακριά μαλλιά.
Πριν από 15 χρόνια στο εκκλησάκι της Παναγίας, που χρονολογείται
τον 18 αιώνα, έγιναν εργασίες αλλαγής του πλακόστρωτου στον περίβολο. Μία από τις πέτρες που ξηλώθηκαν τοποθετήθηκε όρθια στη μία πλευρά της εκκλησίας και έμεινε εκεί μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες.
Σε μία από τις συχνές της επισκέψεις στο εκκλησάκι η κ. Ηλέκτρα Δούλη είδε την γυναικεία μορφή, θεώρησε ότι πρόκειται για τη μορφή της Παναγίας, έσκυψε, την προσκύνησε και ενημέρωσε τους πιστούς χριστιανούς που μένουν στο χωριό. Οι κάτοικοι Καταμάχης, θεωρώντας θεόσταλτο το σημάδι πάνω στην πέτρα, τη μετέφεραν σε ασφαλές μέρος, καθώς φοβούνται ότι θα τους την κλέψουν!
Related Posts with Thumbnails