"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Λουκέτα ... για κλεφτές !

Μην ''τολμήσει'' κανείς να αγοράσει λουκέτα μάρκας PROFI για να προστατεύει την περιουσία του, γιατί θα τον ληστέψουν με το γάντι. Η ιστορία μου αρχίζει στις 9.30 το πρωί. Ξεκινώ να πάω στο praktiker Ταύρου να αγοράσω λουκέτα για τη φύλαξη του καταστήματός μου. Προτίμησα να πάρω λουκέτα υπερασφαλειίας όπως τα ονομάζουν, και αναφέρομαι στα λουκέτα πύρου σειρά 715130 ce με αριθμό barcode 5 20226715 1302 και λουκέτο χρωμιομένο (βάρους 1 κιλού) σειρά 715146 ce με αριθμό βαrcode 5 20226715 1463. Πήρα 2 από κάθε είδος. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι τα κλειδιά του ενός άνοιγαν και το άλλο με μεγάλη ευκολία. Αυτό συνέβη και στα δυο ζεύγη που είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους.
zougla.gr
Related Posts with Thumbnails