"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

Τι σχέση έχει ο Σπύρος Ρέβης με τον Γιάννη Ρεβύθη;

Καλλιτεχνικό όνομα του Σπύρου Ρεβύθη , αδερφού του Γιάννη Ρεβύθη , προέδρου των κτηματομεσιτών και γνωστού συνδικαλιστή. Ο κ. Ρέβης παρουσιάζεται ως πράκτορας μοντέλων, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι τίποτα άλλο από έναν προαγωγό πολυτελείας. Έχει συλληφθεί 2 φορές από την αφάλεια Αττικής και το τμήμα ηθών για μαστροπεία και διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας, ωστόσο πάντα τη βγάζει καθαρή χάρη στις προμήθειες που '' γενναιόδωρα'' μοιράζει στους αξιωματικούς και τους αρμόδιους διοικητικούς υπαλλήλους. Παρευρίσκεται συχνά σε μεσημεριανές εκπομπές τύπου λάιφστάιλ με την πρώτη του βεβαίως ιδιότητα, μη διστάζοντας όμως να δίνει από τον αέρα των εκπομπών αυτών το τηλέφωνο στο οποίο μπορούν να τον καλέσουν όσοι ενδιαφέρονται για το ''εμπόρευμα'' του. Το θράσος του είναι ασύλληπτο , αφού κατά το παρελθόν είχε εκβιάσει ζωντανά εν ώρα εκπομπής τον Στέφανο Χίο που απειλούσε να εκθέσει μέσα από το βήμα της εκπομπής TOP SECRET που παρουσίαζε στο ALTER πρόσωπα και καταστάσεις που αφορούσαν τον ίδιο και το πραγματικό επάγγελμα που ασκεί. Φυσικά το περιστατικό αυτό δε συγκίνησε ούτε την αρμόδια τηλεοπτική αρχή - που την έχουμε συνηθίσει να εξαντλεί την αυστηρότητα της σε ζητήματα ελάσσονος σημασίας-, ούτε κάποιον εισαγγελέα.
Related Posts with Thumbnails