"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

Πνίγονται από την σκόνη Ιτέα - Ραψάνη,από την παρακαμπτήριο των Τεμπών ! "ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ"

Θα κλείσει και η παρακαμπτήριος των Τεμπών την Δευτέρα ?
Κίνδυνος για αμπελώνες,ελαιόδεντρα και ζώα !
Μέχρι τη Μ. Δευτέρα 29 Μαρτίου δίνει προθεσμία ο Δήμος Κάτω Ολύμπου και το δημοτικό συμβούλιο, με ομόφωνη απόφασή του, στην κοινοπραξία,αλλά και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και τη Νομαρχία,να εμποτιστεί ο χωμάτινος
δρόμος Ιτέας- Ραψάνης με πετρελαϊκό, ώστε να αντιμετωπιστεί το σύννεφο σκόνης, που κατέκλυσε την περιοχή. Διαφορετικά, ο δρόμος θα αποκλειστεί.
Σε δελτίο Τύπου του δήμου αναφέρονται τα εξής:
«Από την ημέρα που η κοινοπραξία των μεγάλων έργων «Μαλιακός -Κλειδί» αναβάθμισε τον αγροτικό δρόμο Ιτέα -Ραψάνη, η κυκλοφορία στο δρόμο αυτό αυξήθηκε τρομερά, με αποτέλεσμα να γίνει ο κύριος δρόμος προσπέλασης από Βορρά προς Νότο και αντιστρόφως.
Η μεγάλη κίνηση του δρόμου αλλά και η επικινδυνότητα που σε μερικά σημεία εμφανίζεται, είναι γνωστή σε όσους πέρασαν από το δρόμο αυτό.
Εκείνο όμως που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι το σύννεφο της σκόνης που έχει επικαλύψει ολόκληρη την περιοχή. Δεν ξεχωρίζει κανείς πού είναι τα αμπέλια, πού τα ελαιόδεντρα και η λοιπή βλάστηση. Οι αγρότες της περιοχής βρίσκονται σε απόγνωση. Υπάρχει ορατός κίνδυνος για ολόκληρο το θαυμάσιο αμπελώνα να μη βλαστήσει και να υπάρχουν προβλήματα στην επικονίαση.
Το ίδιο ισχύει και για τα ελαιόδεντρα. Όσα για τα ποιμνιοστάσια που είναι κατά μήκος του δρόμου τα ζώα αυτών κινδυνεύουν από ασφυξία.
Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση, πάμπολλοι αγρότες και κτηνοτρόφοι επισκέφθηκαν το Δημοτικό Συμβούλιο Κάτω Ολύμπου κατά την συνεδρίασή του την Τρίτη 23 Μαρτίου και ζήτησαν τη λήψη μέτρων προστασίας. Το δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε να ζητήσει από την Περιφέρεια και τη Νομαρχία αλλά κυρίως από την κοινοπραξία που κάνει χρήση του δρόμου ως εργοταξιακού, να εμποτίσουν το δρόμο με πετρελαϊκό. Αν αυτό δεν γίνει μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Μαρτίου ο Δήμος στην προσπάθειά του να προστατεύσει τους αγρότες θα κλείσει το δρόμο και ζητά προκαταβολικά συγγνώμη από όσους προτίθενται να χρησιμοποιήσουν το δρόμο αυτό».
Related Posts with Thumbnails