"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Κυριακή, 14 Μαρτίου 2010

Σκάνδαλο: Ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυμα της χρεωκοπίας, η ηγεσία του Ναυτικού θέλει να αγοράζει κότερα και τζιπ

http://www.limos.gr/photos/s600/04.jpg
Σύμφωνα με αποκάλυψη του Alpha, η προηγούμενη ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αντικατάσταση των παραδοσιακών σκαφών που τους μεταφέρουν, με πολυτελή κότερα. Την εντολή για την αντικατάσταση έδωσε ο πρώην αρχηγός του Πολεμικού... Ναυτικού, ναύαρχος Καραμαλίκης, που ζήτησε την αγορά VIP σκαφών για τη μεταφορά των ανωτάτων αξιωματούχων.
Στις 3 Μαρτίου μάλιστα προκηρύχθηκε νέος διαγωνισμός για την αγορά δυο σκαφών, αξίας 200.000 ευρώ. Η ειρωνεία είναι ότι την ίδια μέρα η κυβέρνηση ανακοίνωσε τα οικονομικά μέτρα για τη μείωση του ελλείμματος.
Εκτός όμως από πολυτελή κότερα, οι ναύαρχοι έχουν προχωρήσει στην αγορά τεσσάρων τζιπ, η αγορά των οποίων στοίχισε 120.000 ευρώ! Βάση κυβερνητικής οδηγίας, όμως, τα τζιπ αυτά απαγορεύεται να κυκλοφορήσουν και παραμένουν ακινητοποιημένα σε γκαράζ.
Related Posts with Thumbnails