"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ... !


Περικοπές θα γίνουν μόνο στο Δημόσιο…

Προειδοποίηση απηύθυνε το υπουργείο Παιδείας ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του θα σταματήσει κάθε προσπάθεια περικοπής αποδοχών των εκπαιδευτικών στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, με πρόσχημα τα μέτρα που έχουν ληφθεί στο δημόσιο τομέα.
Με ανακοίνωσή του το υπουργείο τονίζει ότι «ο νόμος για την εισοδηματική πολιτική αφορά στο δημόσιο τομέα για την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος. Σε καμία περίπτωση δεν
μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περικοπή αποδοχών εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, προς όφελος των ιδιωτικών συμφερόντων».
Το προεδρείο των ιδιοκτητών ιδιωτικών σχολείων έλαβε απόφαση για περικοπές στα δώρα εορτών και τα επιδόματα, επικαλούμενο το ισχύον νομικό καθεστώς, το οποίο προβλέπει ότι η μισθολογική κατάσταση των ιδιωτικών εκπαιδευτικών υπολογίζεται σύμφωνα με εκείνη των εκπαιδευτικών του Δημοσίου. Άφησαν παράλληλα στη διακριτική ευχέρεια του κάθε ιδιοκτήτη την επιστροφή αυτών των χρημάτων αυτών υπό τη μορφή μπόνους.
Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί έκαναν λόγο για παράνομη απόφαση πίσω από την οποία κρύβονται κερδοσκοπικοί λόγοι και ζήτησαν την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας. Για «απαράδεκτη πρόκληση που δεν θα περάσει και δεν θα μείνει αναπάντητη» έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.
O υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο Μega, τόνισε: «Υπάρχουν οι συλλογικές συμβάσεις και όποιoς τις παραβιάζει να ξέρει ότι παραβιάζει τον νόμο. Και πάντως τις υποχρεώσεις του απέναντι στο Δημόσιο μην διανοηθεί ότι θα τις ξεφύγει».
Related Posts with Thumbnails