"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Παραπλάνηση στην τιμολόγηση του φυσικού αερίου,σε Θεσσαλία-Θεσσαλονίκη

  Σοβαρά προβλήματα στον τρόπο υπολογισμού και ελέγχου της τιμής του φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία, που έχουν ως αποτέλεσμα να παραπλανόνται και να ζημιώνονται οι καταναλωτές, διαπίστωσε ο Συνήγορος του Πολίτη. Ζήτησε μάλιστα από τις εμπλεκόμενες εταιρείες αλλά και τις αρμόδιες αρχές να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα για την προστασία των καταναλωτών αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική ανταπόκριση.

Στον Συνήγορο του Πολίτη είχαν προσφύγει κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και του Βόλου, διαμαρτυρόμενοι για την τιμολόγηση του φυσικού αερίου για οικιακή χρήση από τις ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας. Επεσήμαναν ότι η τιμή του φυσικού αερίου στις πόλεις τους κατά την περίοδο Νοεμβρίου 2008 - Φεβρουαρίου 2009 ήταν ακριβότερη από την αντίστοιχη του πετρελαίου, παρά το γεγονός ότι το φυσικό αέριο διαφημιζόταν από όλα τα μέσα ενημέρωσης ως φθηνότερο κατά 20%. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θεώρησαν ότι τόσο οι ίδιοι όσο και το εν γένει καταναλωτικό κοινό των περιοχών τους υπήρξαν θύματα παραπληροφόρησης και ζήτησαν από τον Συνήγορο του Πολίτη να ελέγξει τη βασιμότητα της καταγγελίας τους.

Ο Συνήγορος του Πολίτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει προφανές έλλειμμα πληροφόρησης από πλευράς των εμπλεκομένων ΕΠΑ, σε σχέση με τις άλλες ανταγωνιστικές μορφές ενέργειας και ιδιαίτερα στο πετρέλαιο θέρμανσης, σε σημείο παραπλάνησης των καταναλωτών. Την ίδια ώρα, διαπίστωσε ότι μέρος της ευθύνης για την αδιαφάνεια και το έλλειμμα πληροφόρησης βαρύνει επίσης την Δημόσια Επιχείρηση Αερίου και τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας η οποία "οφείλει να μεριμνά και να λαμβάνει μέτρα, έτσι ώστε τα τιμολόγια των ΕΠΑ να είναι διαφανή, ανακοινώσιμα και να παρέχουν επαρκή στοιχεία στους καταναλωτές για το κόστος του φυσικού αερίου".
zougla.gr
Related Posts with Thumbnails