"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

Προτιμούν να πονούν παρά να νοσηλευτούν στη Β’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου...!

Προτιμούν να παρατείνουν τον πόνο τους, παρά να νοσηλευτούν στη Β’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, όταν εφημερεύει. Στην πλειονότητά τους οι ασθενείς επιλέγουν ακόμη και να γυρίσουν σπίτι τους, περιμένοντας λίγες ώρες ακόμη μέχρι να αλλάξει η βάρδια μεταξύ της Β’ Παθολογικής που στεγάζεται στην παλιά πτέρυγα και της Α’ Παθολογικής Κλινικής που βρίσκεται στη νέα πτέρυγα του Αχιλλοπουλείου.
Η κατάσταση στη Β’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, παραπέμπει σε τριτοκοσμικές καταστάσεις…
Το αφιλόξενο περιβάλλον που δημιουργούν οι παλιές και απαξιωμένες κτιριακές υποδομές και ο εξοπλισμός, κάνουν ασθενείς και εργαζομένους να αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας!
Όπως επισημαίνει, ο αρμόδιος αντινομάρχης υγείας, Λεωνίδας Αναστασίου, οι διαμαρτυρίες των πολιτών για την κατάσταση που επικρατεί στη συγκεκριμένη κλινική καταφθάνουν σωρηδόν και στη Νομαρχία Μαγνησίας.
«Δυστυχώς, παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τη λειτουργία της νέας πτέρυγας, δεν υπήρξε ποτέ ειλικρινής πολιτική βούληση από την προηγούμενη κυβέρνηση και τον Υπουργό Υγείας (τα τμήματα που παρέμειναν στην παλαιά πτέρυγα να μεταστεγαστούν σε χώρο πλήρως ανακαινισμένο και εφάμιλλο με τη νέα πτέρυγα). Οι σχετικές εξαγγελίες και υποσχέσεις του πρώην Υπουργού αποδείχτηκαν απλά επικοινωνιακά τρικ, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει τίποτα. Για την κατάσταση που επικρατεί, σήμερα, μερίδιο ευθύνης έχει και η σημερινή διοίκηση, η οποία δεν μπόρεσε με απλές και χαμηλού κόστους κινήσεις να εξωραΐσει τους χώρους και να βελτιώσει σημαντικά την εικόνα της Β΄ Παθολογικής.
Θα μπορούσε κατ’ αρχάς όλα αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει να έχει αλλάξει ο κινητός εξοπλισμός της κλινικής, π.χ. κρεβάτια, κομοδίνα, τραπέζια, καρέκλες.
Με αυτή την απλή κίνηση θα άλλαζε θεαματικά η άθλια εικόνα των δωματίων με τον παλιό και σκουριασμένο εξοπλισμό και ταυτόχρονα θα υπήρχε η δυνατότητα αυτός ο εξοπλισμός να μεταφερθεί αυτούσιος σε οποιοδήποτε χώρο μεταστεγαστεί η συγκεκριμένη κλινική στο μέλλον.
Με ελάχιστα χρήματα επίσης, γιατί υπάρχουν πλέον τεχνίτες στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να έχει βαφτεί ο χώρος, να επισκευαστούν τα WC, να αλλαχθούν τα φθαρμένα πλαστικά πατώματα, οι κουρτίνες και μέσα από αυτές τις παρεμβάσεις να βελτιωθεί σημαντικά η αισθητική του χώρου», προτείνει ο αντινομάρχης ως απλές, γρήγορες και οικονομικές λύσεις, προκειμένου να εξωραϊστεί έστω και στοιχειωδώς η Β’ Παθολογική του Νοσοκομείου Βόλου, μέχρι την πλήρη ανακατασκευή της παλιάς μαιευτικής κλινικής και τη μεταστέγασή της εκεί.
Related Posts with Thumbnails