"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

Τα «φώτα» ...των λήσταρχων , Μητσοτάκη, Σημίτη και Καραμανλή ζητά ο Γ. Καρατζαφέρης


 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΥΣΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ  ...
«Η χώρα διανύει τη μεγαλύτερη μεταπολιτευτική κρίση. Θα ήταν καλή ιδέα να γίνει μια συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τους τρεις κοινοβουλευτικούς πρώην πρωθυπουργούς»(- λήσταρχους) δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης μετά τη συνάντησή του με τον πρώην πρωθυπουργό και επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
"Η χώρα διανύει τη μεγαλύτερη μεταπολιτευτική κρίση. Αισθάνθηκα την ανάγκη να απευθυνθώ στους πρώην Πρωθυπουργούς, ν’ ακούσω
τις σκέψεις τους, τις ιδέες τους και ενδεχομένως τις συμβουλές τους, μια και αυτοί έχουν περάσει από ανάλογες περιπτώσεις και έχουν καταγράψει τις δικές τους μαρτυρίες", δήλωσε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, μια ενδεχόμενη συνάντηση των πολιτικών αργηχών με τους πρώην πρωθυπουργούς θα επέτρεπαι την κοινή αντιμετώπιση της κρίσης "συντεταγμένα" καθώς και τη διαμόρφωση ενός προγράμματος εξόδου από την κρίση. "Αυτό το οποίο πιστεύω είναι να ακούσουμε ο ένας τον άλλον, να διατυπώσουμε μια ενιαία θέση για να μπορέσουμε να βγάλουμε τη χώρα προς τα έξω", διευκρίνισε.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε πως τώρα δεν είναι η ώρα του επιμερισμού ευθυνών. Επανέλαβε ακόμη ότι ο ίδιος τάσσεται κατά των εξεταστικών επιτροπών. "Ούτε οι εξεταστικές επιτροπές, ούτε όλα αυτά ωφελούν. Αυτό που θα μας ωφελήσει είναι η ανάπτυξη ενός διαλόγου", δήλωσε.
Ο Γ. Καρατζαφέρης θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες και με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.
enet.gr
Related Posts with Thumbnails