"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Αγριά Βόλου: Εντοπίστηκε αρσενικό στο πόσιμο νερό !

Σε έναν ακόμη Δήμο της Μαγνησίας, στον τέταρτο κατά σειρά, εντοπίζεται τους τελευταίους μήνες αυξημένη ποσότητα αρσενικού στο δίκτυο του πόσιμου νερού. Ήδη έχει εντοπιστεί στους Δήμους Αρτέμιδας (Κάτω Λεχώνια), Αργαλαστής (οικισμός Λεφοκάστρου), Φερών (Αερινό) και τώρα στο Δήμο Αγριάς.
 Είναι η πρώτη φορά, όπως τονίζει ο
Δήμαρχος Αγριάς κ. Παπαευθυμίου, που εντοπίζεται αυξημένη ποσότητα αρσενικού στο νερό της περιοχής. Το φαινόμενο, σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι επιστήμονες στον κ. Παπαευθυμίου, αποδίδεται πιθανότατα στην προσωρινή διαταραχή της ισορροπίας των πηγών λόγω των έντονων πλημμυρικών φαινομένων. Δεν είναι τυχαίο ίσως ότι ο εντοπισμός αρσενικού έγινε μετά το Δεκέμβριο.

Οι έλεγχοι ποιότητας νερού στο Δήμο Αγριάς, σύμφωνα με το Δήμαρχο, είναι τακτικοί και στο πλαίσιο των συστηματικών αυτών ελέγχων διαπιστώθηκε υπέρβαση στην τιμή του αρσενικού (με όριο τις 10 μονάδες βρέθηκε 22,9 μονάδες) σε πηγές υδροληψίας.

Οι δειγματοληψίες έγιναν πριν από πέντε ημέρες και τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά στον Δήμαρχο την Κυριακή. Τη Δευτέρα, σύμφωνα και με επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Αγριάς, η Δημοτική Αρχή προέβη στις εξής ενέργειες: Ενημέρωσε τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υγείας, προέβη στην άμεση διακοπή του νερού στις κοινόχρηστες βρύσες της Αγριάς όπου αναρτήθηκαν σχετικές ενημερωτικές πινακίδες, ενδελεχής έλεγχος των πηγών του Δήμου με νέες δειγματοληψίες, ενώ το δίκτυο ύδρευσης οικιακής χρήσης τροφοδοτείται από τις γεωτρήσεις με νερό ασφαλές και ελεγμένης ποιότητας για ανθρώπινη κατανάλωση.

Το πρόβλημα με το αρσενικό, τονίζει, εντοπίζεται στο δίκτυο εξωτερικής χρήσης γι’ αυτό και έκλεισαν όλες οι κοινόχρηστες βρύσες. Ο κ. Παπαευθυμίου πρόσθεσε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι έλεγχοι νερού - και στα δύο δίκτυα- και ο Δήμος θα προβεί στην ενημέρωση των πολιτών.
Related Posts with Thumbnails