"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010

Τέμπη. Δεν πήραν ακόμη απόφαση αν θα ανοίξει ο δρόμος


«Πυρετός» διαβουλεύσεων για το θέμα των Τεμπών επικρατεί στο υπουργείο Υποδομών, όπου χτες, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη, με τη συμμετοχή στελεχών του υπουργείου, της κατασκευάστριας κοινοπραξίας και του ανεξάρτητου μηχανικού του έργου, όπου εξετάστηκε η πορεία των εργασιών που έχουν γίνει στην κοιλάδα, μετά την κατολίσθηση της 17ης Δεκεμβρίου.

Πρόθεση του υπουργού Υποδομών, Δ. Ρέππα, είναι να δοθούν τα Τέμπη στην κυκλοφορία πριν από το Πάσχα, όμως, προς το παρόν, δεν έχει ληφθεί τελική απόφαση για το θέμα, παρόλο που έχει ολοκληρωθεί σχεδόν το 90% των απαιτούμενων εργασιών από τα ειδικά συνεργεία των αλπινιστών, που εργάζονται για την αποκατάσταση των πρανών από τις 25 Ιανουαρίου.
Related Posts with Thumbnails