"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010

Η επίσημη ανακοίνωση για το gamato.it !


Το συγκεκριμένο site με την διεύθυνση gamato.it δεν έχει και δεν μπορεί να έχει κάποια σχέση με το γνωστό μας gamato.info.

Οι Moderators του gamato.info βρίσκονται ελέυθεροι αλλά υπο παρακολούθηση πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα άνοιγαν με τίποτα κάποιον τράκερ ,πόσο μάλλον δε έναν ερασιτεχνικό τράκερ με την ίδια επωνυμία.

Ο Τράκερ αυτός (gamato.it) δεν δημιουργήθηκε για διαμαρτυρία όπως λέει αλλά για κάποιον απώτερο σκοπό ,χρηματικό (αργότερα).

Μάλιστα σας αποθαρρύνουμε να εγγραφείτε και για όσους γράφτηκαν σας προτρέπουμε να ξεγραφτείτε άμεσα. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΡΑΚΕΡ δεν φέρει καμία δικλίδα ασφαλείας τόσο στους χρήστες όσο και στον ιδιοκτήτη!

Επίσης ,καμία ομάδα γνωστή (uploading team) δεν έχει σπεύσει να...
ανεβάσει κάτι εκεί ,διότι οι ομάδες γνωρίζουνε το περι τίνος πρόκειται . Ετσι λοιπόν τα μέλη έχουνε μείνει ξεκρέμαστα σε έναν τράκερ που ακόμα και με την οργάνωση του υποτιμά το γνωστό μας gamato.info.

Ελπίζουμε να γίναμε κατανοητοί 
www.gamato.biz
Related Posts with Thumbnails