"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

Σκάνδαλο Mercedes με εμπλοκή ... KAI της Ελλάδας !


Δίωξη άσκησαν οι αμερικανικές αρχές στην αυτοκινητοβιομηχανία Daimler που έχει την έδρα της στη Γερμανία και μεταξύ άλλων κατασκευάζει τα αυτοκίνητα Mercedes-Benz, με την κατηγορία ότι προέβη σε δωροδοκία κυβερνητικών αξιωματούχων σε 22 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC και άλλα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Όπως μεταδίδει το BBC, το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγορεί την εταιρεία ότι δωροδόκησε με δεκάδες εκατομμύρια δολάρια αξιωματούχους 22 χωρών συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ρωσίας, της Αιγύπτου και της Ελλάδας.
Τα χρήματα όπως υποστηρίζουν οι αμερικανικές αρχές είχαν ως στόχο να πείσουν τις κυβερνήσεις των ξένων κρατών να υπογράψουν συμφωνίες για αγορές οχημάτων ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.
Η αμερικανική νομοθεσία απαγορεύει σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην επικράτειά της να προβαίνουν σε τέτοιου είδους "χρηματοδοτήσεις".
Επίσης σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, που επικαλείται το BBC, πηγή προσκείμενη στην Daimler δήλωσε ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να καταβάλει πρόστιμο ύψους 185 εκατομμυρίων δολαρίων στις αρμόδιες αμερικανικές αρχές.
Related Posts with Thumbnails