"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

Δικογραφία για παράνομες χρεώσεις SMS

Δικογραφία σε βάρος εταιρειών που αποκόμιζαν σημαντικά κέρδη από παράνομες χρεώσεις SMS μηνυμάτων, σχηματίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε...συνεργασία με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ΕΕΤΤ και το Συνήγορο του Καταναλωτή.

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες έκαναν μη εξουσιοδοτημένες χρεώσεις σε λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων μέσω αποστολής μηνυμάτων SMS από πενταψήφιους αριθμούς της μορφής 54ΧΧΧ.

Η υπόθεση διερευνήθηκε μετά από καταγγελίες καταναλωτών. Στη συντριπτική πλειοψηφία τους τα SMS αφορούσαν μηνύματα με διαφημιστικό περιεχόμενο και συχνότητα περίπου τέσσερα μηνύματα την εβδομάδα με χρέωση 2 ευρώ το κάθε μήνυμα.

Η δικογραφία απεστάλη στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ιωάννη Σακελάκο.

''troktiko''
Related Posts with Thumbnails