"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

11 υπουργοί στην Εξεταστική για το Βατοπέδι


Έντεκα πολιτικά πρόσωπα αποφασίστηκε να κληθούν να καταθέσουν ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά το σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου και της λίμνης Βισθωνίδας - ενώ για την Τρίτη αναβλήθηκε η απόφαση για την κλήση ή μη, του νυν υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Τα υπό κλήση πρόσωπα, είναι ο Γιώργος Δρυς και ο Απόστολος Φωτιάδης (υφυπουργοί Οικονομικών, κατά την σταδιακή αποποίηση της λίμνης Βισθωνίδας και των παραλιμνίων περιοχών της, εκ μέρους του Δημοσίου, την περίοδο 1998-2003), ο Πέτρος Δούκας (υφυπουργός Οικονομικών, κατά την περίοδο της αμοιβαίας παραίτησης Δημοσίου και Μονής από την εκδίκαση της υπόθεσης, το 2004 και την περίοδο των επίμαχων «ανταλλαγών» εκτάσεων μεταξύ των δύο μερών), ο Γιώργος Αλογοσκούφης (πολιτικός προϊστάμενος του προηγουμένου), ο Ευάγγελος Μπασιάκος (υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης την ίδια περίοδο), ο Αλέξανδρος Κοντός (υφυπουργός την ίδια περίοδο και μετέπειτα υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης), ο Σάββας Τσιτουρίδης (υπουργός Εργασίας που αποπέμφθηκε από το υπουργείο, πριν οδηγηθεί το ολυμπιακό ακίνητο των Θρακομακεδόνων στη Μονή Βατοπαιδίου), ο Γιώργος Βουλγαράκης (πρώην υπουργός Πολιτισμού και σύζυγος της συντάκτριας των συμβολαίων μεταξύ της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου και της Μονής Βατοπαιδίου, Αικατερίνης Πελέκη), ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος (υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης Καραμανλή) και ο Αντώνης Μπέζας (υφυπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση ΝΔ, που χειρίστηκε την διαδικασία επιστροφής των παραχωρηθέντων δημοσίων γαιών στο Δημόσιο). Επιπρόσθετα, θα κληθεί και ο διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κώστα Καραμανλή, Γιάννης Αγγέλου, το όνομα του οποίου έχουν εμπλέξει στην υπόθεση κάποιοι μάρτυρες.
Στο μεταξύ, για την Τρίτη αναβλήθηκε η απόφαση για την κλήση ή μη, του νυν υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Τον κ. Παπακωνσταντίνου είχε προτείνει κατά την προηγούμενη Εξεταστική Επιτροπή ως μάρτυρα ο ΛΑΟΣ, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση του επίμαχου dvd εκβιασμού του επιχειρηματία Αθ. Πάπιστα (ο επιχειρηματίας το είχε δείξει στον τότε εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ και εκείνος τον είχε παραπέμψει στον εισαγγελέα). Κατά την σημερινή συζήτηση, ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Θ. Πλεύρης, όσο και ο επικεφαλής των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Επιτροπή, Ν. Δένδιας, υποστήριξαν πως ο κος Παπακωνσταντίνου θα πρέπει να κληθεί, προκειμένου να καταθέσει για την επιλογή του να ακυρώσει την διαδικασία επιστροφής των ακινήτων εκ μέρους της Μονής Βατοπαιδίου στο Δημόσιο, που είχε επιλέξει ο προκάτοχός του Γ. Παπαθανασίου και αντ’ αυτής να δρομολογήσει την διεκδίκησή τους δια της δικαστικής οδού. Με την κλήση του υπουργού, συμφώνησε και το ΚΚΕ (Αντ. Σκυλλάκος), ενώ ο Ν. Τσούκαλης ανέφερε πως «θα την δεχθεί».
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αντέδρασαν στην πρόταση για τον Γ. Παπακωνσταντίνου, θεωρώντας πως γίνεται για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους, καθώς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντ. Γιαννακοπούλου, «ο κ. Παπακωνσταντίνου, σαφέστατα δεν είναι κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης».
Related Posts with Thumbnails