"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

Στο τραπέζι οι περικοπές σε 13ο και 14ο μισθό !


Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο περικοπής του 13ου και του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα η κυβέρνηση. Σε δηλώσεις του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής ξεκαθάρισε πως «τα πάντα είναι ανοιχτά και θα είναι ανοιχτά μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις» με το κλιμάκιο του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ.
Το θέμα της περικοπής του 13ου και 14ου μισθού έχει τεθεί επί τάπητος από την «τρόικα», όπως δήλωσε και ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος.
Εξάλλου και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος είχε δηλώσει στο Mega την Παρασκευή: «Όποιος διαπραγματεύεται από θέση ισχύος βάζει 'κόκκινες γραμμές', εμείς αιτούμεθα».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε στη ΝΕΤ: «Στο δημόσιο τομέα πήραμε αποφάσεις και μέτρα έτσι ώστε να μην μπορεί να μας ζητήσεις κανείς πλέον άλλα μέτρα για το 2010.
»Για τον ιδιωτικό τομέα γνωρίζουμε και γνωρίζουν όλοι ότι οι περικοπές μισθών είναι και περικοπές ασφαλιστικών εισφορών. Συνεπώς τα ταμεία μας δύσκολα αντέχουν περικοπή του 13ου και του 14ου μισθού.
»Εκείνο όμως που έχουμε εμείς να πούμε είναι ότι έχουμε λογικά επιχειρήματα για την μη περικοπή μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό όμως είναι θέμα διαπραγμάτευσης».
Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η Γερμανία θα συμμετάσχει τελικά στην παροχή βοήθειας στην Ελλάδα, παρά τις όποιες αντιρρήσεις στο γερμανικό κυβερνητικό συνασπισμό ενόψει των τοπικών εκλογών της 9ης Μαΐου.
Related Posts with Thumbnails