"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010

ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ δηλητηρίασαν πάνω από 20 ζώα !


Πάνω από 20 σκυλιά και γάτες έπεσαν θύματα δηλητηρίασης, την Πέμπτη το βράδυ στην Αράχωβα. Προφανώς κάποιοι «φιλέσπλαχνοι» θέλησαν να ξεμπερδέψουν με τα απροστάτευτα ζώα μια και καλή.
Οι φιλόζωοι κάτοικοι – ναι υπάρχουν και αυτοί – εδώ και ένα χρόνο παρακαλάνε το δήμαρχο να ξεκινήσει πρόγραμμα στειρώσεων, καθώς είναι υποχρεωμένος σύμφωνα με το νόμο να το κάνει. Εκείνος όμως τους απαντούσε ότι τα σκυλιά ζουν μια χαρά στο φυσικό τους περιβάλλον! Λες και η στείρωση θα δημιουργούσε προβλήματα στα ζώα.
Όπως καταγγέλλεται οι δηλητηριάσεις των αδέσποτων στην πλούσια Αράχωβα είναι κάτι το συνηθισμένο, προκειμένου τα ζώα να μην χαλούν την εικόνα της περιοχής και δημιουργούν προβλήματα στους ευκατάστατους τουρίστες.
strayshelp.gr
Related Posts with Thumbnails