"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010

270.000 δέντρα καταλήγουν καθημερινά στις χωματερές

Ποσότητα χαρτιού που αντιστοιχεί σε 270.000 δέντρα καταλήγει καθημερινά από τις οικιακές τουαλέτες στις αποχετεύσεις ή στις χωματερές που βρίσκονται στην περιφέρεια των μεγάλων πόλεων.
Το 10% αυτής της ποσότητας είναι χαρτί υγείας, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες το ποσοστό του μη ανακυκλωμένου χαρτιού υγείας αποτελεί το 40% της συνολικής μάζας των απορριμμάτων. Αυτό αναφέρεται σε
έρευνα της αμερικανικής οικολογικής οργάνωσης WorldWatch Ιnstitute, η οποία επισημαίνει ότι η βλάβη για το περιβάλλον θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη εξαιτίας της δημογραφικής έκρηξης στις αναπτυσσόμενες χώρες, οι κάτοικοι των οποίων υιοθετούν με φρενήρεις ρυθμούς τον δυτικό τρόπο ζωής.
Οι κερδισμένοι της υπόθεσης είναι οι πολυεθνικές χάρτου, που για να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη ζήτηση δισεκατομμυρίων καταναλωτών εξολοθρεύουν τα δάση στον Βορρά και τον Νότο, όπως τονίζεται στην έκθεση του WorldWatch Ιnstitute.
Η βιομηχανία χάρτου απαντά στις επικρίσεις προτείνοντας τη δημιουργία νέων δεντροφυτειών, προκειμένου να έχουν στη διάθεσή τους απεριόριστες ποσότητες πρώτης ύλης. Αλλά όπως επισημαίνει η Νόελ Ρόμπινς, επικεφαλής της ομάδας που συνέταξε την έκθεση, αυτή η λύση θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα χειρότερα. «Αυτός ο τύπος μονοκαλλιέργειας προκαλεί μεγάλη καταστροφή στην τοπική χλωρίδα και πανίδα», δηλώνει. Η μόνη λύση για την οικολογική οργάνωση είναι η κατανάλωση ανακυκλωμένων προϊόντων και η αντικατάσταση του χαρτιού υγείας με το σαπούνι και το νερό.
ΤΑ ΝΕΑ
Related Posts with Thumbnails