"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Αρχές Μαϊου ο διαγωνισμός 4,3 εκ. ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών στο εναλλακτικό οδικό δίκτυο των Τεμπών


Μέχρι τις αρχές Μαΐου θα διενεργηθούν ανοικτοί διαγωνισμοί προϋπολογισμού 4.300.000 ευρώ, που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες συντήρησης του οδικού εναλλακτικού δικτύου που χρησιμοποιείται για την κίνηση των οχημάτων μετά το κλείσιμο των Τεμπών. Αυτή είναι η απάντηση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΟΜΕΔΙ) Γιάννη Μαγκριώτη, στην ερώτηση που είχε καταθέσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη, σχετικά με τη «συντήρηση κι αποκατάσταση κονιορτοποιημένου οδικού δικτύου, λόγω Τεμπών», προς το υπουργείο, καθώς και τα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών. Ο υφυπουργός αναφέρεται στις πιστώσεις ύψους 5,5 εκατ. ευρώ που διατέθηκαν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη συντήρηση του εναλλακτικού οδικού δικτύου, λόγω του κλεισίματος των Τεμπών, σημειώνοντας ότι έχει ενημέρωση από την Π.Θ. ότι εκτελούνται εργασίες «αποχιονισμού και συντήρησης των δρόμων: Έξοδος ΠΑΘΕ – Γυρτώνη – Τύρναβος –Ελασσόνα – Άγιος Δημήτριος – Κατερίνη. Έξοδος ΠΑΘΕ – Γυρτώνη – Τύρναβος – Ελασσόνα – Κοζάνη – Είσοδος Εγνατία. Λάρισα – Τρίκαλα – Καλαμπάκα – Παναγιά – Είσοδος Εγνατία”», προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, με αυτεπιστασία. Για τις αποζημιώσεις των πληγέντων επαγγελματιών, ο υφυπουργός υποδεικνύει ως αρμόδιο να απαντήσει το υπουργείο Οικονομικών.
Related Posts with Thumbnails