"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

Καλoύν τους Αλβανούς να μεταφέρουν τις καταθέσεις τους από τις Ελληνικές στις Αλβανικές τράπεζες.!


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των αλβανικών εφημερίδων Τελεγκράφ και Γκαζέτα Σκιπτάρε, η Ένωση Αλβανικών Βιομηχανιών, Konfindustria καλεί με ανακοίνωση της, τους Αλβανούς μετανάστες στην Ελλάδα να μεταφέρουν τις καταθέσεις τους από τις Ελληνικές στις Αλβανικές τράπεζες.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα των εφημερίδων, η Konfindustria επισημαίνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές τράπεζες λόγω της οικονομικής
κρίσης...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη παρατηρείται τάση μεταφοράς καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες στο εξωτερικό, με την Εθνική να αντιμετωπίζει μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού ήταν και είναι η τράπεζα που εμπιστεύονται τις οικονομίες τους οι αλλοδαποί στην Ελλάδα.

Όπως δηλώνει ο επικεφαλής της Konfindustria, Γκιέργκι Μπουτζούκου, το Αλβανικό τραπεζικό σύστημα είναι ασφαλέστερο από το Ελληνικό και προστατεύεται από την οικονομική και τραπεζική κρίση που δοκιμάζει την Ελλάδα.

Επισημαίνει δε ότι ο κίνδυνος για το Αλβανικό τραπεζικό σύστημα είναι μικρός διότι ακόμα και οι Ελληνικές θυγατρικές τράπεζες στην Αλβανία λειτουργούν υπό τους περιορισμούς που επιβάλει η Αλβανική νομοθεσία.

Έχοντας αντιμετωπίσει μία τεράστια τραπεζική κρίση το 1996-1997 με την κατάρρευση των τραπεζών πυραμίδων, η κυβέρνηση της Αλβανίας έλαβε σειρά μέτρων για την προστασία του τραπεζικού συστήματος.

Έτσι η Αλβανική νομοθεσία απαγορεύει τη μεταφορά μεγάλων χρηματικών ποσών από τις Αλβανικές θυγατρικές τράπεζες των Ελληνικών τραπεζών στις ελληνικές μητρικές στην Ελλάδα !

Σύμφωνα με τον επικεφαλή της Konfindustria, οι Αλβανοί μετανάστες στην Ελλάδα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά τα κεφάλαια και τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει στο εξωτερικό στη χώρα τους, όπου οι ανάγκες είναι πλέον πια σημαντικές.
chaonia.blogspot.com
Related Posts with Thumbnails