"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Τους πιάσανε στα 'πράσα',ενώ σκάβανε για..θησαυρό !

Gadget-ακηδες χρυσοθήρες.!
Μια ακόμη περίπτωση παράνομης ανασκαφής για ανεύρεση θησαυρού «αποκάλυψε» το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, προχθές το απόγευμα, συλλαμβάνοντας 5 επίδοξους «χρυσοθήρες», εν δράσει, σε αγροτική περιοχή της Τσαριτσάνης. Αυτό που διαφέρει από παρόμοιες αποκαλυφθείσες περιπτώσεις είναι πως αυτή τη φορά οι αστυνομικές αρχές είχαν να κάνουν με οργανωμένη ομάδα, που λειτουργούσε με συντονισμένα βήματα και επιστημονική μέθοδο, χρησιμοποιώντας για τη δράση της σύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα - συστήματα, χάρτες και λογισμικά, απόλυτα εξειδικευμένα για τις
δουλειές αυτές!
Πρόκειται για 5 άτομα (ηλεκτρονικός, έμπορος αυτοκινήτων, συνταξιούχος αστυνομικός, ιδιωτικοί υπάλληλοι), ηλικίας από 37 έως 63 ετών, κάτοικοι διάφορων περιοχών της χώρας (Θήβα, Νέα Δημητριάδα Βόλου, Άγιος Δημήτριος Αττικής, Βοιωτία, Νέα Ιωνία Βόλου), που προφανώς... τους ένωσε το κοινό τους πάθος.
Όλα εξελίχθηκαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, στην αγροτική τοποθεσία «Αγρίδι» της Τσαριτσάνης, που βρίσκεται στην περιοχή της ιστορικής Μονής Βαλέτσικου, εκεί όπου σε έφοδο των αστυνομικών, και παρά την προσπάθεια να ξεφύγουν, πιάστηκαν τα 5 άτομα εν ώρα εργασίας να προσπαθούν να ανακαλύψουν τον υποτιθέμενο θησαυρό, χρησιμοποιώντας ένα σκαπτικό μηχάνημα έργων (…με τη συνδρομή και των ηλεκτρονικών υπολογιστών και μηχανημάτων που διέθεταν), που ήδη είχε σκάψει στο χώμα «γούρνα» 2Χ2Χ2 μέτρων. Παράλληλα, είχαν πρόσβαση σε ασύρματο Ίντερνετ και «κατέβαζαν» από το διαδίκτυο τους χάρτες που θα τους βοηθούσαν στην όλη επιχείρηση.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η ομάδα λειτουργούσε με συστηματικό και επιστημονικό τρόπο, γνωρίζοντας πολύτιμα στοιχεία για τις περιοχές όπου «χτυπούσε». Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κάνει ανάλογες απόπειρες ανεύρεσης θησαυρού σε διάφορες περιοχές της χώρας, χωρίς επιτυχία.
Χρησιμοποιούσε ηλεκτρονικό υπολογιστή με εξειδικευμένο λογισμικό... για το συγκεκριμένο «σπορ», έτσι ώστε το κάθε τι που ανίχνευε, να το αποτυπώνει με ακρίβεια και να το καταγράφει. Πολύτιμοι «βοηθοί» της ήταν χάρτες της περιοχής (... ακόμη και από την εποχή της τουρκοκρατίας), που είχαν στη διάθεσή τους, ώστε να «βαδίζουν» συγκεκριμένα με ακριβή γεωγραφικά σημεία και στίγματα, και προφανώς για να μη χάνουν χρόνο.
Στην ομάδα των κυνηγών θησαυρού, η δράση της οποίας σταμάτησε άδοξα από τους αστυνομικούς της Ελασσόνας, βρέθηκαν ακόμη 2 συστήματα GPS (για τους χάρτες), αλλά και εντοπιστές χρυσού και μετάλλων.
Οι συλληφθέντες χθες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Λάρισας για τα περαιτέρω, ενώ το σκαπτικό μηχάνημα έργων κατασχέθηκε.
Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι και πριν λίγα χρόνια, στην ίδια συγκεκριμένη αγροτική περιοχή της Τσαριτσάνης, είχε επιχειρηθεί ανάλογη απόπειρα ανεύρεσης θησαυρού, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 2 ατόμων από έκρηξη.
Related Posts with Thumbnails