"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Η επίσημη τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Αλεξανδράτου


Την επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του γραφείο τύπου του Συ.Ριζ.Α. για τις δηλώσεις που έκανε ο κύριος Παπαδημούλης στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση της Τζούλιας Αλεξανδράτου,  εξασφάλισε το gossip-tv. «Ο κύριος Παπαδημούλης δεν αναφέρθηκε, απ ό ότι ξέρω, ονομαστικά στην κυρία Αλεξανδράτου αλλά σε ένα θέμα γύρω από τα φορολογικά ζητήματα και ανέφερε (σ.σ. την υπόθεση της Τζούλιας) ως ένα παράδειγμα ακραίας φοροδιαφυγής. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποιο θέμα περαιτέρω τοποθέτησης» δήλωσε στο gossip-tv ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του κόμματος, κύριος Πάνος Σκουρλέτης, ενώ συνέχισε: «Δεν έχει πει κάτι ο κύριος Παπαδημούλης, το οποίο είναι έξω από αυτά τα οποία πιστεύει το κόμμα μας. Ήταν φορολογικό το θέμα. Ένα παράδειγμα ήταν. Καταλαβαίνετε ότι ένα πολιτικό κόμμα δεν μπορεί να ασχολείται με την κυρία Αλεξανδράτου. Εκείνη έχει τους δικούς της λόγους (σ.σ. που κατέθεσε μήνυση κατά του κ. Παπαδημούλη). Αν θέλει ο κ. Παπαδημούλης να δηλώσει κάτι, εμείς ως κόμμα δεν σκοπεύουμε να κάνουμε κάτι».
Άξιο λόγου όμως, όπως φαίνεται, αποτελεί για τον κ. Σκουρλέτη, το γεγονός ότι η tv persona κατέθεσε μήνυση κατά του Ευρωβουλευτού, μιας και οι δηλώσεις του δεν αναφέρουν πουθενά το όνομά της. «Γιατί απαντάει η κυρία Αλεξανδράτου από τη στιγμή που δεν αναφέρεται ονομαστικά; Αν κοιτάξετε το πλήρες κείμενο και μια συνέντευξη που είχε δώσει ο κ. Παπαδημούλης, θα δείτε ότι δεν την αναφέρει ονομαστικά, οπότε κατά συνέπεια , γιατί αισθάνεται έτσι, αφού δεν  την αφορά το θέμα;» αναρωτιέται ο Υπεύθυνος του Συ.Ριζ.Α.
Related Posts with Thumbnails