"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

Τεκμήριο και η δωρεάν παραχώρηση κατοικίας ! !


Μια δυσάρεστη έκπληξη για εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, περιλαμβάνεται στις αλλαγές που κατέθεσε χθες στη Βουλή ο Γ. Παπακωνσταντίνου.
Στο άρθρο 3, που αναφέρεται στο νέο σύστημα τεκμηρίων, στη διάταξη για τα ακίνητα προστέθηκαν στη λίστα και οι δωρεάν παραχωρούμενες κατοικίες, οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνονταν στο αρχικό κείμενο του νομοσχεδίου!
Πρόκειται για τις περιπτώσεις όπου συνήθως ένας γονέας παραχωρεί δωρεάν στο παιδί του ένα σπίτι για να διαμείνει, όταν συνήθως αυτό δεν έχει εισοδήματα, όπως παραδείγματος χάριν στην περίπτωση που είναι φοιτητής.
Πλέον, το παιδί αυτό θα καλείται να αποδείξει ότι διαθέτει τα απαραίτητα εισοδήματα για να συντηρήσει αυτό το σπίτι. Η συγκεκριμένη προσθήκη έχει εφαρμογή και σε κάθε άλλη περίπτωση δωρεάν παραχώρησης ακινήτου και όχι μόνο στην περίπτωση γονέα προς τέκνο.
Related Posts with Thumbnails