"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010

Ένταση και χθες στη λαϊκή αγορά Τρικάλων

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ Δ.Α. ΕΜΠΟΔΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ
Για άλλη μια φορά ένταση δημιουργήθηκε χθες στο χώρο της κεντρικής λαϊκής αγοράς όταν υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας μετέβησαν στον παραπάνω χώρο προκειμένου να γράψουν παραγωγούς επιβάλλοντάς τους πρόστιμα, σε όσους από αυτούς με τα εμπορεύματά τους εμπόδιζαν τη διέλευση των οχημάτων της
αστικής συγκοινωνίας, όπως επισήμανε η αρμόδια αντιδημάρχος κ. Βράντζα. Όπως η ίδια στη συνέχεια εξήγησε, η δημοτική αστυνομία μετέβη στο χώρο της λαϊκής μετά από εντολή του δημάρχου, μια κίνηση όμως που προκάλεσε την άμεση αντίδραση των παραγωγών, οι οποίοι εμπόδισαν τους υπαλλήλους να φέρουν σε πέρας το έργο τους. Το κλίμα που δημιουργήθηκε ήταν έντονο δημιουργώντας πολλές απορίες πότε και με ποιο τρόπο θα επιλυθεί ένα ζήτημα που ταλανίζει επί μακρόν την τοπική κοινωνία.
Πιο αναλυτικά ο νομικός σύμβουλος των παραγωγών και μικροπωλητών κ. Θανάσουλας σε δηλώσεις υπογράμμισε πως «η δημοτική αστυνομία με εντολές της δημοτικής αρχής που κρίνει ότι κανονικά δεν πρέπει να λειτουργεί η κεντρική λαϊκή αγορά διότι έχει καταργηθεί, έχει την πρόθεση να επιβάλλει πρόστιμα σε παραγωγούς οι οποίοι κανονικά πωλούν τα εμπορεύματά τους στην κεντρική λαϊκή», για να προσθέσει:
«Είναι ένα ζήτημα το αν έχει καταργηθεί ή όχι. Εμείς αυτό που ζητάμε φορτικά είναι να μας δείξουν την απόφαση δυνάμει της οποίας έχει καταργηθεί, έχει πάψει να λειτουργεί η κεντρική λαϊκή αγορά. Διότι από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα η λαϊκή λειτουργούσε. Ξαφνικά την μέρα που έγιναν κάποια επεισόδια έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια από τη δημοτική αρχή να γράφει τους παραγωγούς, επιβάλλοντας πρόστιμα, 1000 ευρώ, ότι δήθεν λειτουργούν μη νόμιμα στην κεντρική λαϊκή η οποία κανονικά δεν υπάρχει. Εμείς ζητάμε αυτή την απόφαση, εμείς λέμε πως δεν υπάρχει τέτοια απόφαση, διότι κανονικά θα έπρεπε να είναι απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου και με το λόγο αυτό αντιδρούμε. Είναι όμως ένα ζήτημα το οποίο θα έπρεπε όχι εδώ στο δρόμο, αλλά με σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων και των νομικών συμβούλων». Ακόμα ο κ. Θανάσουλας υπογράμμισε πως η κεντρική λαϊκή αγορά ιδρύεται και λειτουργεί με απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απόφαση κατάργησής της». Τέλος ο κ. Θανάσουλας αναφερόμενος στην κίνηση της δημοτικής αστυνομίας για τα πρόστιμα είπε ακόμα πως είναι κάτι που γίνεται τώρα, δεν αποβλέπει στην τήρηση της νομιμότητας, κάνοντας λόγο για απομάκρυνση των παραγωγών.
Related Posts with Thumbnails