"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010

Κατάσχεση εμπορευμάτων από την ΥπΕΕ


Σε κατάσχεση πλήθους εμπορευμάτων (777 ζευγάρια υποδημάτων) προχώρησε η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών, σήμερα, Τετάρτη 14 Απριλίου, μετά από έλεγχο σε κτιριακά συγκροτήματα στο κέντρο της Αθήνας, για εξακρίβωση παράνομων πράξεων που συνιστούν τελωνειακές-φορολογικές παραβάσεις.
Τα εμπορεύματα είχαν ενδείξεις επωνύμων οίκων και κατασχέθηκαν, προκειμένου να εξακριβωθεί περαιτέρω η νόμιμη προέλευση, κατοχή και γνησιότητά τους.
Ο έλεγχος διενεργήθηκε με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, του Δήμου Αθηνών, του Υγειονομικού της Νομαρχίας Αθηνών, με την παρουσία και εισαγγελικού λειτουργού.
Related Posts with Thumbnails