"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

«Καμπάνα» σε Δήμο,για διάνοιξη δρόμου σε εκτός σχεδίου περιοχή


«Καμπάνα» στο δήμο Ιωλκού από τη Διεύθυνση Προστασίας Περιβάλλοντος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας, για τη διάνοιξη ενός δρόμου σε εκτός σχεδίου περιοχή, στην έκταση «Αμπελάκια» του Αγίου Γεωργίου.
Η απόφαση έχει ήδη σταλεί στο δήμο από τις αρχές Μαρτίου ενώ τις καταγγελίες είχε κάνει η επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βασιλική Σταυροπούλου από το 2008 ακόμη.
Τότε με αίτησή της προς την Πολεοδομία της ΝΑΜ και τη Διεύθυνση Δασών ζητούσε να ελεγχθεί ο δρόμος που είχε διανοιχτεί στο αλσύλλιο του Αγίου Γεωργίου, παράλληλα σχεδόν με τον ήδη υπάρχοντα δρόμο και αν τελικά για τις εργασίες υπάρχουν μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Η ίδια μάλιστα ανέφερε ότι έγινε τσιμεντόστρωση και κόπηκαν και δένδρα για τις ανάγκες του έργου. Τελικά, τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα, στις 4 Μαρτίου η Διεύθυνση Προστασίας Περιβάλλοντος της ΝΑΜ, απέστειλε έγγραφο προς το δήμο ενημερώνοντάς τον ότι του επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο διότι για το έργο δεν συντάχθηκε μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ
Ειδικότερα, στην έκθεση αυτοψίας που έχει στα χέρια του ο δήμος, αναφέρεται ότι στη συγκεκριμένη περιοχή, πράγματι είχε διανοιχτεί δρόμος (ο οποίος και τσιμεντοστρώθηκε) μικρού μήκους, περίπου 30 μέτρων, που καταλήγει σε όμορες ιδιοκτησίες ιδιωτών. Ουσιαστικά επρόκειτο για ένα μονοπάτι παλιό, που κατά τη διάρκεια των βροχοπτώσεων επιβαρυνόταν με φερτά υλικά και ο Δήμος σκόπευε να κάνει έργο για τη διευθέτηση των ομβρίων υδάτων, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο μηχανικός του Δήμου. Όπως αποδείχθηκε πάντως δεν είχε δοθεί έγκριση περιβαλλονιτκών όρων ενώ και το δασαρχείο δεν ενημερώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης πρόσφατα έγινε και καταγγελία από αγνώστους στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου.
ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ
«Σκοπιμότητες και αυθαιρεσίες» χρεώνουν στο δήμαρχο Ιωλκού Π. Μουτσινά δημοτικοί σύμβουλοι καθώς έγινε εν αγνοία τους δενδροφύτυεση στο λόφο της Επισκοπής από μεγάλη ιδιωτική εταιρία χωρίς να έχει ενημερωθεί το δημοτικό συμβούλιο. Από την πλευρά ο δήμαρχος επισημαίνει ότι η εταιρία είχε άδεια από το Δασαρχείο και δεν εμπλέκεται πουθενά ο Δήμος.
Το πρωί της περασμένης Κυριακής ιδιωτική εταιρία, που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα πραγματοποίησε δενδροφύτευση στο λόφο της Επισκοπής. Εκεί βρέθηκε και ο Δήμαρχος συνοδεία του αντιδημάρχου, όπου απλώς παρατηρούσαν τις εργασίες. Αυτό που φαίνεται να ενόχλησε περισσότερο τους δημοτικούς συμβούλους είναι ότι ενημερώθηκαν για την πρωτοβουλία της εταιρίας από περαστικούς και όταν η εταιρία ανάρτησε στα πεύκα ένα πανό με την επωνυμία της, για διαφημιστικούς λόγους.
Η Βάσω Σταυροπούλου, επικεφαλής της αντιπολίτευσης δέχθηκε καταγγελίες και παρατηρήσεις από κατοίκους, αλλά και δημοτικούς συμβούλους. Η ίδια δηλώνει ότι για να γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση στο λόφο της Επισκοπής θα έπρεπε να εγκριθεί πρώτα από το δημοτικό συμβούλιο, αφού πρόκειται για έκταση η οποία ανήκει στο δήμο. «Είναι δυνατόν ο κάθε ιδιώτης να έρχεται σε προσωπική συνεννόηση με τον Δήμαρχο για παρεμβάσεις σε δημοτικές εκτάσεις και το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο να μην ενημερώνεται» αναρωτιέται η ίδια. Επισημαίνει πάντως ότι την ευθύνη την έχει ο δήμαρχος κι όχι η εταιρία. Ο δήμαρχος πάντως διαψεύδει ότι υπήρξαν αντιδράσεις κι ότι η εταιρία πραγματοποίησε τη δενδροφύτευση με άδεια του δασαρχείου και ο ίδιος απλά ενημερώθηκε προφορικά. Οι δικαιολογίες του κ. Μουτσινά δεν βρίσκουν όμως ευήκοα ώτα αλλά πυροδοτούν όλους όσοι τον κατηγορούν για σκοπιμότητα όταν «προσπαθεί να νομιμοποιήσει μία διαφημιστική καμπάνια παραχωρώντας δημοτική έκταση» και τον καταγγέλλουν για «αυθαιρεσία».
Αμφισβητούν δε τους ισχυρισμούς του Δημάρχου διότι πριν από λίγο καιρό ο Δήμος εκτέλεσε έργα, ενώ προγραμματίζει κι άλλα, καθώς η έκταση του λόφου της Επισκοπής ανήκει στο Δήμο. «Γίνονται παρεμβάσεις σε χώρο του Δήμου και είναι δυνατόν το δημοτικό συμβούλιο να ενημερώνεται από τους περαστικούς και τα πανό;» δηλώνει η κ. Σταυροπούλου.
Related Posts with Thumbnails