"Ρατσισμος ειναι,να εισαι στην σειρα του οαεδ και να περιμενεις 360 ευρω την ωρα,οταν ο μπροστινος σου αλλοδαπος θα παρει 580....
Ρατσισμος ειναι,να πληρωνεις 25 ευρω στα νοσοκομεια για εισαγωγη και 5 για εξεταση,ενω ο αλλοδαπος δωρεαν..
Ρατσισμος ειναι,να βαζει ο αλλοδαπος το παιδι του δωρεαν σε παιδικο σταθμο και το δικο σου να μην το δεχονται...
Ρατσισμος ειναι,να βγαζει ο αλλος 50 ευρω αφορολογητα στα φαναρια ημερησιως και εμενα να μου κραταει το 43% απο το 20αρικο...
Ρατσισμος ειναι,να κανεις συγκεντρωση για τον πεθαμενο πακιστανο λογω ιδεολογιας,την ωρα που οι συμπολιτες σου αυτοκτονουν..
Ρατσισμος ειναι,να αποκαλεις τον αλλον ρατσιστη και φασιστα,επειδη δεν μπορεσες ποτε να βρεις μια λεξη που να περιγραφει την αγαπη για την πατριδα που δεν ενιωσες ποτε..."
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !!

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

Επιστροφή επιδοτήσεων ζητά η Μπατζελή,για ψευδή στοιχεία σε προγράμματα νέων αγροτών !

Στην αρχές Μαΐου θα κατατεθεί στην ΕΕ το αναθεωρημένο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», ενημέρωσε την Βουλή η υπουργός Κατερίνα Μπατζελή, ανακοινώνοντας ότι «ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός και όλες οι απαιτούμενες προσαρμογές πραγματοποιούνται στην αναθεώρηση του προγράμματος».
 Απαντώντας σε σχετική επερώτηση 16 Βουλευτών της ΝΔ, η υπουργός υπεραμύνθηκε της επιλογής του αναπροσανατολισμού του προγράμματος, επισημαίνοντας ότι για την αναγκαιότητα αυτή υπήρξε πλήρης συναίνεση με όλες τις οικονομικές δυνάμεις, τους κοινωνικούς και οικονομικούς εταίρους. «Το πρόγραμμα αποτελεί αναπτυξιακό πυλώνα στην ύπαιθρο και την
αγροτική ανάπτυξη. Πολύ περισσότερο τώρα με την καινούργια πρόταση για τον Καλλικράτη θα τεθούν και πάλι στα πλαίσια των νέων δήμων οι υποδομές που θα γίνουν και θα επανεξετασθούν στα πλαίσια και του Αλέξανδρου Μπαλτατζή», τόνισε.
 Η κ. Μπατζελή αναφερόμενη εξάλλου στο πρόγραμμα Νέοι Αγρότες είπε πως αποφάσισε την ένταξη του συνόλου των υποψηφίων που πληρούν τα κριτήρια, καθώς δεν ήταν δυνατό να υπάρχουν αγρότες δύο ταχυτήτων. Ανέφερε ότι με βάση την επανεξέταση των προγραμμάτων, που έχουν πληρωθεί μέχρι σήμερα, από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, το 35% πρέπει να επιστρέψουν τις επιδοτήσεις «γιατί ήταν ψεύτικες οι δηλώσεις που κάνανε».
 «Από την εξυγίανση του προγράμματος τα χρήματα αυτά θα μείνουν στον κωδικό Νέοι Αγρότες και θα αναδιανεμηθούν στους νέους αγρότες είτε έχουν υπογράψει είτε όχι. Από την εξυγίανση του συστήματος και από την ανάπτυξη και τη σύνδεσή τους από τα Σχέδια Βελτίωσης θα τους εντάξουμε στην πραγματική λογική κι όχι στην πελατειακή αντίληψη» είπε συγκεκριμένα η υπουργός.
 Ότι άφησε αναπάντητα τα περισσότερα ερώτημα που έθεσαν οι επερωτώντες βουλευτές, καταλόγισε στην υπουργό ο γραμματέας Αγροτικού της ΝΔ, Κώστας Κόλλιας, ο οποίος ρώτησε πότε θα προκηρυχθεί το πρώτο μέτρο του προγράμματος και συμπλήρωσε ότι παρότι εισερχόμαστε στην αντιπυρική περίοδο, καμία δημοπρασία για την προστασία δασών δεν βρίσκεται σε εξέλιξη.
Related Posts with Thumbnails